Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Full Stack Software Udvikler - København

Er du ambitiøs, kreativ og nyuddannet softwareudvikler? Og vil du have en væsentlig indvirkning på at udvikle interne og eksterne løsninger?

Så er det dig vi står og mangler
Som vores nye Full Stack Software Udvikler tilslutter du dig vores mangfoldige og talentfulde team. Gennem din viden og erfaring af opbygning af bæredygtig software, vil du komme til at udvikle og understøtte flere systemintegrationer og interne systemer.

I denne rolle vil du udvikle og vedligeholde applikationskode i vores udviklingsteam og arbejde sammen med resten af organisationen, for at forme intet mindre end sublime løsninger til vores systemer. Du vil samtidig deltage i og forbedre den måde, vi udvikler software på.

IT-udviklings teamet er ansvarlig for den fundamentale databasestruktur, softwareudvikling på kunde-, ordre- og faktureringssystem, udvikling af webshop og hjemmeside, samt integration mod salgssystem, ERP og projektstyring.

På daglig basis vil du:

 • Designe, opbygge og vedligeholde effektiv, genanvendelig og pålidelig kode
 • Sikre den bedst mulige performance, kvalitet og fleksibilitet af applikationer
 • Hjælpe med at opretholde kodekvaliteten
 • Integrere med eksterne løsninger
 • Integrere med datalagringsløsninger (DB, SQL Server, ...)

Selvdreven, kreativ og lidenskabelig omkring softwareudvikling
Du kan være den person, vi leder efter, hvis du er selvdrevet og lige så komfortabel med at arbejde selvstændigt, som du er i et team. Det er essentielt, at du har masser af drive og er klar til at blive en del af et team af dygtige kollegaer, som du kan inspirere, og som kan inspirere dig til at levere løsninger i verdensklasse. Endeligt leder vi leder efter dig, der har en naturlig interesse og passion for at udvikle software.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for softwareudvikling. Du skal trives med at arbejde i en iterativ udviklingsproces, være en stærk uafhængig problemløser og være stolt af, hvad du leverer til slutbrugere.

Vi forventer af dig:

 • Erfaring i værktøjerne, SQL Manager, Visual Studio, CMS Umbraco eller lignende.
 • Erfaring i C# med et godt kendskab til .NET og Core rammerne.
 • Godt kendskab til JavaScript, JS Framewok f.eks. React/Vue.js, JQuery, Html, Css, MS SQL.
 • Grundig forståelse af databasedesign og -optimering.
 • Viden om grundlæggende softwaredesignmønstre.
 • Evne til fejlfinding af distribuerede systemer.
 • Kan engelsk på arbejdsniveau, da der er samarbejdsprojekter med vores afdeling i Tyskland

Om Modstrøm
Modstrøm er en 100% dansk ejet virksomhed, som i 2008 startede salg som Danmarks første uafhængige og klimavenlige selskab. Vores grundlæggende filosofi er, at den billigste og eneste sande grønne kWh, er den der ikke bliver brugt. Siden 2011 har vores kundebase udviklet sig fra ca. 25.000 til mere end 70.000 kunder fordelt på private forbrugere og virksomheder, og vi udfører et stort antal energiforbedrings-projekter, hvor vi hjælper vores kunder til at reducere deres samlede energiforbrug. Modstrøm har omkring 130 ansatte på vores kontorer i København, Fredericia og Hamburg.

Dit primære arbejdssted bliver Islands Brygge 43, 2300 København S, hvor du vil du blive en del af et IT-team med en uformel tone. Arbejdstiden ligger primært inden for vores normale daglige åbningstid, som er kl. 8:30-16:30, men kan til tider være skiftende.

Søg jobbet
Send din ansøgning og CV til IT-Projektleder Henrik Skærbæk på hsk@modstroem.dk. Du kan også læse mere om os her: www.modstroem.dk. Vi holder løbende samtaler og afslutter ansættelsesprocessen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Gerne med tiltrædelse snarest muligt!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.