Full Stack Udviklere

Er du skarp til C#?

Er du ambitiøs?

Brænder du for full stack rollen? 

 

VIRKSOMHEDEN

Vores kunde beskæftiger i alt 25 medarbejdere. Hovedkontoret er beliggende i hjertet af Aarhus, hvortil der søges udviklere. Der er tale om en softwareproducerende og servicevirksomhed inden for et nicheområde. De har position som markedsledende indenfor deres område på det danske marked, og ønsker på sigt at blive internationale. Virksomhedens værdier er: ansvarlighed, engagement og åbenhed både fagligt og socialt, som er en integreret del af dagligdagen.  Du bliver en del af et passioneret videbegærligt hold, som i dag tæller 4 medarbejdere på kontoret i Aarhus. I de kommende år fokuseres der fortsat på vækst, både kundemæssigt, valg af teknologier og muligheder med virksomhedens serviceydelser og softwareprodukter. 

 

STILLINGERNE

Udviklerteamet tæller i dag 4 medarbejdere, og der er behov for flere ressourcer, hvorfor der nu søges efter to Full stack udviklere, der har lyst til at være en del af et fokuseret udviklerteam. I dag arbejdes der primært med C#, Angular, Power BI, SQL, store datamængder, Azure og automatiserede test i udviklerteamet, men der sker hele tiden nyt, og der er en åbenhed overfor teknologi- og metodevalg. Begreber som Machine Learning og Big Data er ofte på dagsordenen hos virksomheden. 

 

PERSONERNE

Du kan være nyuddannet, datalog eller softwareingeniør, hvis du har en god portion praktisk udviklererfaring ved siden af studiet, måske via studiejob eller som selvstændig. Alternativt har du et par års erfaring som udvikler. Det vigtigste er, at du er en dygtig og videbegærlig udvikler, der brænder for jobbet og allerede har bevist, at du kan levere kode på højt niveau. Du har en god forståelse for Full stack paletten, og du har masser af erfaring med C# eller Java. Generelt er det vigtigt, at du er nysgerrig på nye teknologier. Du bidrager gerne fagligt og arbejder fint både i teams såvel som selvstændigt. Du har en kandidatuddannelse inden for IT og dertil noget erfaring som C# udvikler. Dit ønske er, at blive Full stack udvikler på ekspertniveau. 

 

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Et interessant og lærerigt SW-udviklingsmiljø, hvor man udvikler egne applikationer til videresalg inden for et nicheområde. Virksomheden tilbyder den rette kandidat en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder, mulighed for indflydelse. Man er i høj grad er med til at skabe en helt speciel og hyggelig arbejdsplads samt succesfulde resultater. Virksomheden har domicil og indbydende lokaler i Aarhus C. 

 

ANSØGNING

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her