Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Full stack-webudvikler

Vil du have en stilling, hvor alt det, du udvikler, kommer til gavn for enten dine kolleger eller vores kunder?

”Vi vokser med ca. 25 % om året. Det kræver, at vi hele tiden opdaterer til den nyeste teknologi og arbejder smartere. Det er her, du kommer ind i billedet,” fortæller ejer Kasper Buus Larsen.

Vi udvikler vores systemer selv

Hos Cykelgear udvikler vi alle vores systemer selv – om det er til lager, webshop eller kundeservice. Vi skal kunne følge med vores vækst. Og det skal være en lækker oplevelse for kunderne – og nemt for os at arbejde. Derfor laver vi løbende forbedringer til vores systemer og kobler teknologier sammen, så vi hele tiden er på forkant og arbejder smartere. Sådan garanterer vi, at du altid vil blive udfordret.

Udvikling på tværs af systemer

I tæt samarbejde med Kasper og en anden udvikler får du til opgave at udvikle vores webshop samt vores interne systemer, som ofte arbejder sammen. Nogle gange om året kører vi større projekter, som kan strække sig over flere måneder. Men ellers vil dine kolleger komme direkte til dig med forespørgsler og ideer til forbedringer og nye tiltag, som du arbejder på over nogle dage.

”Fordi vi har sådan en flad struktur, kan vi hurtigt løbe med ideerne. Det betyder, at du nu og her kan se, hvordan dit arbejde gør en forskel,” forklarer Kasper.

Frihed til at løse dine opgaver

Du får en selvstændig stilling, hvor du har friheden til at løse dine opgaver, som du finder bedst. Og du får også frihed til at planlægge din tid på den måde, du arbejder bedst.

”Udfordringen bliver at kunne kommunikere noget teknisk til dine kolleger i de andre afdelinger, som kommer til dig med en god idé,” smiler Kasper.

Mød dine nye kolleger

I Cykelgear er vi ca. 40 kolleger, som sammen arbejder for at være de bedste i cykelbranchen – og vi er Danmarks førende webshop for cykler, cykelreservedele og cykeltilbehør. Med base i Terndrup, mellem Aalborg og Randers, råder vi over 800 m2 butik og 15.000 m2 flotte nye kontorer samt lager. Hos os bliver alle hørt – så får du en god ide, er det afsted.

”Når du starter, tager vi dig en tur rundt i de forskellige afdelinger, så du kan møde os alle og få et godt overblik over de systemer, vi har, og hvordan vi bruger dem,” fortæller Kasper.

Teknologinørd med erfaring i PHP og MySQL-databaser

Som person er du klar på at skabe innovative løsninger på komplekse problemstillinger – i samarbejde med dine kolleger. Du kan planlægge din egen tid og dine opgaver og er samtidig nysgerrig på, hvilke nye webteknologier, der rører på sig.

  • Er du en rigtig teknologinørd, er det mindre vigtigt, om du er uddannet datalog, har en bachelor i softwareudvikling eller selv har tillært dig viden. Men du har styr på dit fag.
  • Du har gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling, fx inden for interne systemer eller webshop.
  • Du har dybdegående kendskab til PHP (objektorienteret programmering er en fordel), MySQL-databaser, JavaScript framework, HTML og CSS.
  • Du taler dansk og engelsk.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.