Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FULLSTACK UDVIKLER - TIL FINTECH VIRKSOMHED

Motiveres du af kodning og af at udvikle systemer? Vil du være med i front teknologisk og løbende have mulighed for at udvikle dine kompetencer? Er du stærkt funderet i C# og gerne Java Script? Så er du måske teamets nye kollega i Pengeprofilen!


Jobbet
Vi har brug for en dygtig udvikler, der gennem analyse af brugeres interaktion med Pengeprofilens platform kan være med til optimere og automatisere processer og interfaces mellem brugere og de finansielle virksomheder, der benytter platformen. Ligeledes søger vi hele tiden at lette det administrative arbejde for medarbejderne i kundeservice, så de kan fokusere på at levere exceptionelle brugeroplevelser. Her vil du også komme til at varetage en nøglerolle.

Du kommer til at arbejde med såvel backend som frontend udvikling, og du sætter en ære i at aflevere sammenhængende kode, der er grundigt gennemarbejdet og skrevet med omhyggelighed. I mange sammenhænge vil du indgå i dialog med kollegaer og eksterne partnere i forhold til funktionalitet og anvendelse af løsningen, du udvikler.

Din profil
Du har en relevant uddannelsesbaggrund (software ingeniør, bachelor, datalog), der giver dig et godt fundament, som du har udbygget med konkrete erfaringer fra fullstack udvikling.

Dine kompetencer og arbejdsmæssige motivation har kodning som omdrejningspunkt, og du anvender din viden og forståelse til at udvikle løsninger kreativt og nytænkende.

Som udgangspunkt udvikles virksomhedens løsninger i et Microsoft miljø. Derfor er det vigtigt, at du har indgående viden om:
  • C#
  • ASP.NET core
  • Java Script (gerne Angular)

Derudover er det en stor fordel, at du har kendskab til og erfaring med:

  • Entity Framework Core
  • HTML/CSS (LESS, SASS, SCSS)
  • Node og NPM
  • Cloud baserede løsninger
  • MS Azure platformen

Du er struktureret, omhyggelig og i stand til selv at byde ind med hvordan en løsning bedst kodes. Du motiveres af at udvikle løsninger, der rent faktisk imødekommer kundens behov baseret på moderne teknologi og metoder.

Du har lyst til at indgå i et mindre team med stort drive, hvor I støtter og sparrer med hinanden, og hvor du selv har mulighed for at påvirke, hvordan den enkelte opgave løses.

Vi tilbyder
Et job med gode muligheder for at følge den teknologiske udvikling gennem opgaver i din hverdag – evt. kombineret med certificeringer.

Ansættelse i en mindre og sund fintech virksomhed i vækst, der udbyder en cloud baseret platformsløsning til finansielle virksomheder og ikke mindst Pengeprofilens brugere.

Et kreativt arbejdsmiljø i et hus med en række opstartsvirksomheder, et job med fleksibilitet i forhold til både opgaver og arbejdsrammer samt konkurrencedygtige vilkår.

Om virksomheden
Pengeprofilen er en fintech virksomhed der, gennem en brugervenlig digital platform, hjælper med at finde det perfekte match mellem finansiel virksomhed (i første omgang banker) og kunde, for derved at sikre kunden bedst mulige vilkår.

Som bruger af Pengeprofilen får brugeren mulighed for at modtage tilbud fra finansielle virksomheder, når en bank, kreditforening eller et forsikringsselskab kan se en mulighed for at tilbyde brugeren en bedre og billigere løsning end den, brugeren allerede har.

Interesseret?
Send os hurtigst muligt din ansøgning og dit CV på linket her i annoncen:

Har du brug for at vide mere, så kontakt Allan Bruun på 4221 0085 eller allan@damkjaer-bruun.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist:
Løbende

Arbejdssted:
Oddervej 157 A
8270 Højbjerg
Danmark


Damkjær-Bruun skræddersyr bæredygtig udvikling til bestemte strategiske formål – med fokus på mennesker og processer. Vi arbejder for at fremme arbejdsglæde og effektivitet som grundlag for god ledelse og dermed gode resultater.

Hvad enten du er kunde eller kandidat i vores rekrutteringsproces, prioriterer vi at give dig den bedst mulige oplevelse. Vi er grundige og menneskelige i vores arbejde. Vores opgave er at bringe kandidatens personlighed, kompetencer og ønsker ind i kundens forretningsmæssige behov.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.