Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fullstack Web-udvikler/Backend udvikler

Er du en blændende dygtig udvikler, og har du lyst til at blive en central del af et dynamisk team i en Gazelle virksomhed. Så har Speedware et udfordrende og spændende job til dig.

Hos os bliver du en del af et engageret team, hvor der er højt til loftet, og hvor professionalisme og humor går hånd i hånd. Du får både ansvar for egne større udviklingsopgaver samt, vil indgå i et team, der sammen sørger for at alt fungerer, og hvor alle har et ansvar for at rette fejl, sikre kvalitet og lave mindre tilpasningsopgaver.

Programmeringsmæssigt er nøgleordene:

C#, ASP.NET MVC, JavaScript, AngularJS, Agile og 
Continuous Integration

Du kommer til at være med i hele processen fra design, over programmering til præsentation. Kunderejser i Norden vil være en mulighed, hvis du tænder på det. Du får mulighed for at ”vokse med virksomheden”, og du vil få afgørende betydning for vores løsninger fremadrettet.

Kort sagt; du får alt det ansvar, du kan løfte.

Du skal trives i en mindre virksomhed med stor entreprenør-ånd, hvor fokus er på kunden, og hvor fleksibiliteten går begge veje.

Om dig:

Vi forestiller os at du:

  • Er en blændende dygtig udvikler med 3+ års erfaring.
  • Har nemt ved at sætte dig ind i andres kode
  • Arbejder selvstændigt, men også kan indgå i et team
  • Har en struktureret tilgang til opgaverne
  • Har et højt engagement, stor ansvarsfølelse, og at du er positivt indstillet af natur

Løn og vilkår:

Din løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Vi lægger vægt på, at vore medarbejdere har det godt og tilbyder derfor:

  • Pensionsordning med arbejdsgiverbetalt bidrag på 12%
  • Arbejdsgiverbetalt Internet hjemme.
  • Gratis sundhedsforsikring
  • Massageordning på kontoret

Om os:

Speedware leverer administrative løsninger til Musik- og Kulturskoler. Vi har stort set hele markedet i Danmark og på Færøerne, en markedsandel på ca. 80% i Norge, og vi er godt på vej i bl.a. Sverige og England.

Virksomheden er 10 år gammel, og inden for de sidste fire år er det gået rigtigt stærkt. I 2016 og 2017 blev vi udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed, og vi vandt desuden den digitale Gazellepris i Region Syd.

P.t. er vi 10 medarbejdere - 5 i salg-/supportafdelingen og 5 i udviklingsafdelingen - og vi forventer at ansætte yderligere i udviklingsafdelingen i løbet af 2018.

Kontakt:

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så send din ansøgning til medstifter og direktør, Karsten Grau Rasmussen job@speedware.dk eller kontakt ham på tlf. 4244 5033 for yderligere info.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her