Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fundraisingchef til Julemærkefonden

Vil du stå i spidsen for at realisere Julemærkefondens ambitiøse indsamlingsstrategi, der skal sikre markant vækst og udvikling? Og evner du at drive fundraising til et nyt niveau?

Som ny fundraisingchef i Julemærkefonden bliver du en del af Danmarks helt store velgørende organisationer, som kæmper for et børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel. Vi har ambitioner på vegne af børnene og Julemærkehjemmene – og de skal indfries gennem fondens strategi, som løber frem mod 2023.

Én af hovedopgaverne for den nye fundraisingchef vil være at implementere de indsamlingsstrategiske fokusområder. Aktiviteter og kampagner skal udvikles yderligere, ligesom det digitale fokus skal skærpes. Du får ansvar for fondens årlige indsamlingsbudget på 120 mio. kr.

Du indgår i fondsledelsen, som består af direktøren, to chefkollegaer og Julemærke­hjemmenes fem forstandere. Sammen varetager I den driftsmæssige- og strategiske ledelse med et helhedsorienteret og tværgående fokus. Du indgår endvidere i den daglige ledelse af Fonden, som består af direktøren og to chefkollegaer. Fundraisingafdelingen består af snart fire medarbejdere, som du bliver leder for.

Vi forventer, at den nye fundraisingchef bidrager med et skarpt kommercielt mind-set, gode digitale evner og gerne erfaring inden for fundraising. Udvikling står højt på dagsordenen, og du tænker innovativt i et konkurrencepræget marked. Din ledelsesstil er engagerende og inddragende – vi løfter kerneopgaven i fællesskab, så du har gode samarbejdsevner. Du er udadvendt, tillidsskabende og en udpræget netværker.

Nysgerrig? Så læs mere om stillingen i en udvidet job- og personprofil (pdf) her. Du søger stillingen via knappen nedenfor. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen, på telefon 2429 2904 eller partner i Genitor, Tina Overgaard, på telefon 3141 0582.

Der er ansøgningsfrist den 11. november 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.