Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Funktionsansvarlig Planner

Larsen HR søger en Funktionsansvarlig Planner til samarbejdspartner i Nordjylland.

Vi søger dig, som har erfaringer med at indtage en disponeringsrolle og tage ansvar for at planlægge hverdagen for de udekørende teknikere, således at de faglige kompetencer kommer i spil til de rigtige opgaver og kunder.

Virksomheden er placeret syd for Aalborg og med reference til og i tæt samarbejde med den daglige leder, skal du bidrage til at højne effektiviteten sammen med dine kolleger i teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

  • Disponering
  • Planlægning og koordinering af opgaver ud fra faglige kompetencer og geografisk placering
  • Planlægning og optimering af operationel effektivisering

Resultat- og Forretningsorienteret
Der stilles ikke krav til en bestemt uddannelse, men 2-5 års erfaringer fra lignende stilling med planering i et system, som planlægningsværktøj. Det vil være en fordel, hvis du er rutineret i Microsoft Office og en fordel, hvis du behersker teknisk engelsk både skriftlig og mundtlig.

Du er robust og har en god og stærk personlighed, som tør tage ansvar og træde i karakter, samtidig med du evner at bevare overblikket.  Vi har brug for en holdspiller, som kan ”spille” sine kolleger gode og tilgå både i teamet og de øvrige kolleger med en respekt for forskellighed, faglighed og en forståelse for processerne.

Du er handlingsorienteret og arbejder med og ud fra en kommerciel tilgang og forståelse. Vi forventer, at du er analytisk i din tilgang og din måde at arbejde på. Til gengæld kommer du på en spændende rejse, som du selv kan være med til at påvirke.

Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt!

Er du interesseret og tænker, at det er lige dig, så send dit CV og en motiveret ansøgning via www.larsenhr.dk under ledige stilinger

Du er også velkommen til at kontakte HR Partner Birgitte Larsen for yderligere info og eventuelle spørgsmål på +45 2877 6426.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.