Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Funktionsleder til Børn og Forældre i Familieretshuset i Nykøbing F.

Funktionsleder til Børn og Forældre i Familieretshuset i Nykøbing Falster Vil du være med til at opbygge en ny familieretlig enhed på vores kontor i Nykøbing Falster?

Vil du være med til at skabe de optimale rammer for den fortsatte udvikling af Familieretshuset? Brænder du for at skabe nyt og at skabe resultater, der har stor betydning for familierne? Mestrer du forandringsledelsens discipliner og har du styr på driften? Så skal du måske med på ledelsesholdet i Familieretshuset.

Familieretshusets kontor i Nykøbing Falster behandler i dag sager om ægteskab og navne.

Vi ønsker at udvide kontoret med en familieretlig enhed, som skal behandle sager om bopæl, forældremyndighed og samvær. De sager behandles i dag af medarbejdere fra vores kontor i Ringsted.

Tryghed og retning i ændrede familiesituationer

Når forældre skal skilles. Hvis der er uenighed om forældremyndighed, børnenes bopæl, samvær og bidrag. Hvis en dansker skal giftes med en udlænding. Hvis en forælder bliver dement. Kort sagt: Når der sker væsentlige ændringer i familiesituationen, er det ofte Familieretshuset, der vejleder.

Der er fuld fart på udviklingen i Familieretshuset. Derfor opretter vi nu et mødekontor i Nykøbing Falster, hvor medarbejderne, som kommer til at bestå af jurister samt børnesagkyndige forældre- og børnerådgivere og HK’ere, skal behandle sager om og holde samtaler og møder med børn og forældre i brudte familier.

Du vil, sammen med funktionslederen for ægteskab og navne, udgøre den daglige ledelse i kontoret i Nykøbing Falster, ligesom funktionslederen for Børneenheden også vil have sin gang i huset.

Vi er netop nu i gang med at søge efter og ansætte dygtige medarbejdere til kontoret.

Ledere og medarbejdere skal spille hinanden gode

Du bliver personaleleder for ca. 15-20 medarbejdere og skal sikre driften i og udviklingen af enheden. Du skal styrke ledelsen tæt på medarbejderne, herunder sikre en stabil drift, kompetent faglig ledelse og sparring samt en stor opmærksomhed på medarbejdernes trivsel. Enheden er ansvarlig for behandlingen af sager om forældreansvar og skal sikre, at familierne oplever en helhedsorienteret tilgang og en gennemskuelig og forudsigelig proces.

Som funktionsleder skal du være med til fortsat at implementere det familieretlige system og den nye organisationsstruktur i hele Familieretshuset. Du forventes at gå foran og gennem tillid, vilje og inddragelse at motivere dine medarbejdere og skabe forudsætningerne for ét samlet borgernært familieretligt system.

Din faglighed og din tilgang til mennesker betyder alt

Der er forskellige erfaringer, der kan være relevante i forhold til stillingen som funktionsleder. Det forudsættes dog, at du har ledelseserfaring og en relevant lang videregående uddannelse, fx samfundsvidenskabelig, psykolog eller cand.mag.

Der vil blive lagt vægt på, at du har stærke kompetencer inden for driftsledelse, og at du har en tillidsbaseret og dialogorienteret ledelsesstil. Du har gode samarbejdsevner og motiveres af at skabe resultater sammen med andre. Som person hviler du i dig selv, har et godt humør og høj integritet.

Er du blevet nysgerrig?

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Tenna Løwe Nielsen på tlf. 21 12 73 85 for en fortrolig drøftelse af vilkår og muligheder i stillingen.

Hvis du tænker, det er dig vi mangler, beder vi dig søge stillingen via Familieretshusets hjemmeside på familieretshuset.dk.

Ansøgningsfristen udløber den 15. januar 2021.

Første og anden samtalerunde afvikles i uge 3 og 4 i 2021. Begge samtaler afvikles i København.

Mellem de to samtalerunder gennemføres testforløb, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne. Testforløbet foregår digitalt med tilbagemelding via TEAMS.

Forventet tiltrædelse er 1. marts 2021.

Onboarding

De første uger skal alle nyansatte ledere og medarbejdere deltage i et intensivt og grundigt onboardingforløb. Erfarne kollegaer og fagligt kompetente instruktører og undervisere vil give jer en flyvende start med fokus på både teori og praksis med afsæt i konkret sagsarbejde og opgaveløsning.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.