Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Funktionsleder til G.S.V. Materieludlejning

Er du den pragmatiske og strukturerede driftsprofil med gode lederegenskaber, der har fokus på udvikling af mennesker? Ønsker du at blive en vigtig del af en spændende virksomhed i vækst? Og motiveres du af at sætte den højeste standard i branchen? Så er det måske dig, vi søger til denne stilling som funktionsleder!G.S.V. Materieludlejning er i dag ca. 520 medarbejdere fordelt på en lang række afdelinger. Vi har siden starten beskæftiget os med udlejning af alle former for materiel til bygge- og anlægsbranchen, offentlige myndigheder, industri samt private. I gennem tiden har vi udviklet en specialiseret knowhow inden for materielsammensætning, der gør, at vi er en af de førende udlejere med det nyeste materiel. Særligt gennem de senere år har vi foretaget store investeringer i nyt materiel, så vi i dag har et meget bredt og tidssvarende sortiment. I forbindelse med opkøbet af Ramirent tidligere på året samler vi vores materieludlejning i Storkøbenhavn.

”Maskiner kan alle købe – det er mennesker, der gør forskellen. Vi vil sætte den standard, andre skal hænge i for at følge”

I den forbindelse søger vi en driftsorienteret leder til vores nye site i Greve. Du bliver ansvarlig for teamet for klargøring af materiel, som i øjeblikket er under opbygning. Du vil sikre, at vi sætter den højeste standard i branchen, når det gælder leverancen til vores kunder, blandt andet ved hjælp af at indføre nye processer. Dit mål er at skabe en mønsterafdeling med effektive processer, som kan være et forbillede for de øvrige afdelinger i vores organisation. Derudover står du for den daglige personaleledelse, planlægning og gennemførelse af alle opgaver i sektionen.

Dine hovedansvarsområder er:

 • At sørge for, at driften kører effektivt
 • At sikre, at vores kunder får en god oplevelse hver gang, vi servicerer dem
 • At sikre kompetente og motiverede medarbejdere
 • At sikre et konsekvent og højt kvalitetsniveau i vores klargøringsprocesser
 • At bidrage til opbygning af nye optimale klargøringsfaciliteter
 • At sikre overholdelse af budgetter samt at deltage i budgetlægning

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund. Du kan have erfaring med entreprenørmaskiner eller lignende, og du har erfaring med processer og standarder. Ledelsesmæssigt kan du motivere dine medarbejdere – både funktionærer og timelønnede, faglærte og ufaglærte.

Som person er du:

 • Driftsorienteret 
 • Kvalitetsbevidst 
 • En synlig og motiverende leder, der engagerer sine folk
 • En teamplayer med gode kommunikationsevner
 • Kundeorienteret
 • Struktureret med en pragmatisk tilgang til opgaverne

Du tilbydes 
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en stor virksomhed i vækst og udvikling. Vi har fokus på kvalitet, effektivitet, kundeværdiskabelse og arbejdsmiljø. Du vil blive en del af en virksomhed og et team af meget engagerede og kompetente kollegaer, der brænder for at levere højeste kvalitet til vores kunder hver dag. Her får du ikke blot en spændende drifts- og ledelsesopgave, du får muligheden for at sætte dit præg på den transformation, G.S.V. Materieludlejning er i gang med – og sætte en ny branchestandard.

Vi ser frem til at høre fra dig!
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for G.S.V., og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Eva Nestler på tlf. +45 30 85 13 11.

Om G.S.V.
G.S.V. Materieludlejning A/S er den største udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr i Danmark med kunder i både industri/service, bygge/anlæg og det offentlige. Vi er en danskejet virksomhed og er med vores landsdækkende afdelingsnetværk og brede produktportefølge den største aktør i markedet.

Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede totalløsninger. Fra de nyeste entreprenørmaskiner til energirigtige pavilloner.
Som totalleverandør kan vi levere alt til et byggeprojekt: entreprenørmateriel, stilladser & arbejdsplatforme, lifte & kraner samt letvogne, skurvogne, moduler & pavilloner.

Læs mere på www.gsv.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.