Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Funktionsleder til Miljøstyrelsen Sydjylland

Har du lyst til faglig ledelse, og er du god til at koordinere opgaver og få teams til at lykkes? Kan du påtage dig ansvar i enhedens ledelsesgruppe? Så er her en mulighed som funktionsleder i Miljøstyrelsen Sydjylland, hvor vi arbejder med opgaver der gør en forskel.

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. I vores enhed foretager vi overvågning af vandmiljø og natur i Sydjylland. Vores hovedopgave er at sikre, at overvågningen af vand og natur efter NOVANA-programmet gennemføres og det faglige grundlag for vandområdeplanerne tilvejebringes. Dette sker i tæt samarbejde med andre enheder i styrelsen, forskningsinstitutioner, interesseorganisationer og andre myndigheder. Derudover er enheden involveret i flere andre opgaver som; Det Trilaterale Vadehavssamarbejde, Tøndermarskloven, Spildevandstilsyn og Grænsevandløbskommissionen.

Fagområderne er omfattende, rige på faglige udfordringer og har politisk og mediemæssig opmærksomhed. Funktionsleder rollen er helt central for, at vi når vore mål – fagligt som administrativt.

Velkommen til Miljøstyrelsen Sydjylland som funktionsleder
Vi tilbyder et meningsfuldt lederjob, hvor du sammen med dine kollegaer har ansvar for den daglige drift og udvikling af specialiserede fagområder. Du bliver funktionsleder for teamorganiserede medarbejdere – de fleste er biologer eller miljøteknikere.

Som funktionsleder vil du primært være faglig leder for overvågningsteamene og dine ansvarsområder bliver bl.a. faglig sparring med medarbejdere om teamets prioriteringer, sikre fremdrift og lave opfølgning på produktion og økonomi. Du får også medansvar for en række stabsopgaver som arbejdsplan, budgetstyring, målrealisering m.m. Du vil indgå i et ledelsesteam for MST Sydjylland sammen med kontorchefen. Her vil du skulle bidrage til enhedens samlede strategi, planlægning og organisering samt sparre med kontorchefen om personaleledelse.

Ud over rollen som funktionsleder i MST Sydjylland skal du indgå i et eller flere af enhedens teams. Det kan f.eks. være med tilsyn af spildevandsudledninger eller opgaver under NOVANA-programmet. Det forventes derfor at du har solide naturvidenskabelige kompetencer (f.eks. som ingeniør, biolog eller lign.), gerne har erfaring fra offentlig forvaltning, er stærk på proces og samtidig har en stærk interesse for at lære fagområdet indgående at kende.

Du må meget gerne have ambitioner om ledelse, men ikke nødvendigvis have prøvet kræfter med rollen før.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er en stærk og beslutningsdygtig faglig profil med base i en relevant videregående uddannelse.
  • Gerne har erfaring med myndighedsopgaver inden for miljøområdet.
  • Har høj kapacitet og stærke analytiske evner.
  • Kan navigere sikkert i en politisk styret organisation.
  • Er engageret og har god dømmekraft.
  • Har gode IT-kompetencer.
  • Er tydelig i din kommunikation, når du sætter retning og giver faglig sparring på sagerne i en ofte travl hverdag.
  • Er udadvendt, humoristisk og empatisk og er god til at fremme samarbejde og skabe motiverende rammer.

Vi tilbyder
Dette er en virkelig spændende stilling for dig, der vil arbejde med faglig ledelse og brænder for at nå mål og deadlines. Vi er en veletableret enhed, der har fokus på, at have travlt med at gøre det rigtige. Du kommer til at arbejde tæt sammen med enhedens kontorchef og i dagligdagen løser I sagerne sammen.

Vi er ca. 30 engagerede medarbejdere og arbejdspladsen er vi pt. placeret i Lindet Skov syd for Gram. Dagligdagen er præget af mange forskellige opgaver, men vi prioriterer at være en social arbejdsplads med masser af humor med et godt arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten), samt lokalaftale i Miljøstyrelsen om arbejdstid for special- og chefkonsulenter og løn og vilkår for funktionsledere.

Du ansættes som specialkonsulent. Der er tale om en fast stilling, hvor udpegningen til rollen som funktionsleder som udgangspunkt sker for en tre-årig periode med mulighed for forlængelse.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner.

Vi ønsker stillingen besat 1. december 2020 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte kontorchef Martin Petersen på tlf. 2078 2229.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den 19. oktober 2020.

Vi afholder samtaler den 27. oktober 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.