Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Funktionsleder til Plejeboligenhed Enggaard Center

Vil du være med til at tage ansvaret for, at Struer Kommune varetager pleje og omsorg af høj kvalitet til vores beboere? Brænder du for at blive en del af et plejecenter med engagerede medarbejdere, som er beliggende midt i Struers Centrum, hvor frivillige og pårørende er en aktiv del af hverdagen? Har du de faglige og innovative kompetencer til at udvikle og lede et dejligt sted, hvor værdier som ordentlighed, loyalitet og inddragelse er centrale begreber i vores hverdag?
Så er du måske vores nye funktionsleder!

Dine opgaver og udfordringer
Du bliver leder af en plejeboligenhed med 44 lejligheder og en medarbejdergruppe bestående af social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, sygeplejersker og aktivitetspersonale. Enggaard Center er del af Centeret Sundhed og Omsorg, og det er afgørende, at centeret fremstår helhedsorienteret og sammenhængende for den enkelte borger. Du får derfor en bred kontaktflade og et tæt tværfagligt samarbejde, ikke alene med de øvrige funktionsenheder i Center for Sundhed og Omsorg men også på tværs af andre centre inden for kommunen.

Du vil som funktionsleder få det faglige, økonomiske og personalemæssige ansvar.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være

  • administrativ ledelse, herunder lønsumsbudgetter, personalenormering, tjenestetidsplanlægning
  • faglig ledelse, herunder ansvar for kvalitet, udvikling og evaluering og sikring af ensartethed i indsatser
  • personaleledelse, herunder vejledning og opfølgning på medarbejdere og delegering og fordeling af opgaver
  • strategisk ledelse, herunder vision og overordnede mål i egen afdeling, oplæg til indsatser og prioritering af ressourcer.

Dine kompetencer
Vi ønsker en synlig leder, som formår at skabe ro og tryghed for Enggaard Centers beboere og personale. Du er i stand til at prioritere og omsætte strategiske beslutninger til konkrete mål, der understøtter udviklingen af området, samtidig med at den daglige drift kører stabilt og optimalt.

Du har en uddannelse inden for sundhedssektoren og har opbygget en bred klinisk erfaring. Det sikrer, at du har den faglige indsigt til at tage ansvaret for kvalitet og faglig udvikling inden for eget funktionsområde. Derudover har du en ledelsesmæssig uddannelse og erfaring, der giver dig en solid platform til at være leder i et spændende felt.

Personligt besidder du gennemslagskraft, og du er empatisk og inkluderende. Det er vigtigt, at du er nærværende og hurtigt kan skabe dig en forståelse for helheden og samtidig have sans for detaljen. Endelig skal du kunne trives med til tider stramme deadlines og være opsat på at yde dit bidrag til at løse de mangeartede udfordringer.

Så mener vi i øvrigt, at humor ikke kun hører til i pauserne. Det er en central del af vores hverdag, og vi bruger gerne humor aktivt til at skabe en bedre trivlsel blandt medarbejdere og beboere.

Vi tilbyder
Du får et spændende job, hvor du kommer til at bruge dine faglige og personlige kompetencer. Vi tilbyder et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor engagement er en af vores kerneværdier. Hele ledergruppen i Sundhed og Omsorg er startet på et komprtenceudviklingsforløb. En rejse, som forløber sig over det næste halvandet til to år, hvor der arbejdes med blandt andet ”Ny Syntese” og de personlige lederkompetencer.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Centerchef Tina Holmgaard på 25 33 49 67 eller Centerleder Mariann Mikkelsen på mobil 51 28 66 44 eller på mmi@struer.dk.

Frist
10. august 2020 kl. 08.00. Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 34. Stillingen er til besættelse 1.oktober 2020.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.