Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fur Autoservice søger en mekaniker

Vi er et lille firma med 6 ansatte, som har et super dejligt værksted, der altid er pænt og ryddeligt med fin orden. Vi har det sjovt med vores arbejde og med hinanden, samtidig med at vi udfører kvalitetsarbejde.
Vi laver alt, hvad der kan køre, sejle og flyve. Vi har ingen opgaver, der er for små eller for store og vi sætter pris på at gøre alle tilfredse.
Vi passer knap 20 gaffeltrucks, nogle gummigeder, et par gravemaskiner, nogle lastbiler, et par færger og en hel masse nye og ældre personbiler.

Så har du kenskab til lidt af dette eller hvis du overvejer at tage mekanikeruddannelsen som voksenlærling, så kontakt os.

Vi råder over alle mulige hjælpemidler til at gøre dagen så god som mulig. Vi har 8 testere til biler, trucks, a/c anlæg, 4-hjuls udmåling, alt i tandrems kit, TPMS ventil tester, gode nye lifte, alt i håndværktøj osv. Mangler vi noget, kan det nok skaffes.

Du behøver ikke kunne lave alt det, der beskrives. Vi laver hver især det, vi er bedst til og hjælpes ad.

Varigt arbejde for den rette kan påregnes. God løn efter aftale. Færgen får du betalt. Frynsegoder kan forekomme.

Er du intereseret, så ring til Henrik Jensen på 22155228.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her