Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FVU-underviser i læsning, engelsk og matematik

FVU-underviser i læsning, engelsk og matematik

Studie- & Vejledningscenteret på Syddansk Erhvervsskole søger underviser til voksen- og efteruddannelsesområdet. Undervisningen er organiseret som henholdsvis AMU og Forberedende Voksenundervisning (FVU).

                                         

Jobbet

Du skal undervise i dansk som andetsprog på AMU-forløb samt FVU læsning, matematik, engelsk og FVU start.

Jobbet indebærer desuden rådgivning og vejledning af unge og voksne kursister ved valg af uddannelse og efteruddannelse og du skal vejlede kursister i jobsøgningsprocesser.

Du vil komme til at arbejde i et fleksibelt læringsmiljø og deltage i et dynamisk, tværgående lærerteam. Vi stiller krav til kursister om ansvar for egen læring og aktiv medvirken til at nå målene.

 

Ansøgerprofil

Vi søger engageret underviser med undervisningserfaring på voksen- og efteruddannelsesområdet. Endvidere skal du have en solid platform og være stærk kommunikativ i forhold til organisationer og øvrige samarbejdspartnere relateret til det private og offentlige erhvervsliv. Du skal have relevant uddannelse på videregående niveau og formel kompetence til at undervise på FVU og i dansk som andetsprog.

Jobbet er udfordrende både fagligt og personligt. Det kræver, at du har en naturlig interesse i kursisternes udvikling og aktuelle livssituation og kan indgå støttende og anerkendende i deres læreprocesser. Vi forventer, du er villig til at bringe dig selv i spil og skabe professionelle, faglige relationer i den enkelte undervisningssituation.

Desuden har du mindst to års relevant erhvervserfaring samt gymnasial baggrund eller fag på flere gymnasiale niveauer i henhold til Bekendtgørelsen om erhvervsuddannelser. Hvis du ikke allerede har de nødvendige, formelle forudsætninger, skal du være indstillet på at videreuddanne dig efter ansættelsen.

 

Ansættelse

Stillingen er på fuldtid med løn, pension og ansættelse i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Aflønning sker på basisløntrin 1-7 i henhold til central aftale og begyndelsesløn forhandles i henhold til lokal aftale efter en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring.

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige, pædagogiske forudsætninger, skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet pædagogisk diplomuddannelse eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering.

Arbejdssted er i Odense. Tiltrædelse efter aftale. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for relevant uddannelse via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/, så vi har den senest søndag den 29. april 2018. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 18/19. Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med rekrutteringen vil blive anvendt en personprofil.

 

Yderligere oplysninger

Kontakt afdelingsleder Michael Clement på telefon 2068 3828.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her