Gem job

Fyns bedste tømrer-team søges.

Til akkordarbejde på typehuse primært i Odense området søger vi et tømrer-team der har lyst til at være en del af vores hold. Hvis i er et makkerpar der kender hinanden og måske sammen har lyst til at prøve noget nyt, vil det være et plus. Dog ikke et krav. 

Vi arbejder i et uformelt arbejdsmiljø, hvor niveauet er højt og vi forventer naturligvis at du/i har stor interesse og faglig stolthed for dit/jeres fag. Du/i skal ligeledes kunne arbejde selvstændigt med dine/jeres opgaver.

Hvad forventer vi:

Vi forventer at du har en uddannelse inden for faget og gerne nogle års erfaring fra lignende arbejde.

Du kan se frem til en arbejdsdag hvor du bliver udfordret med varierende opgaver på en arbejdsplads som er dynamisk og moderne. Vi forventer også at du er nytænkende, fleksibel og positiv samt naturligvis har en god ordenssans.

Derudover er det must, at du er flydende i dansk da du vil møde mange forskellige mennesker og kunder rundt om på byggepladserne.

Hvad kan vi tilbyde:

Hos Kompletbyg vægter vi det sociale meget højt. Vi holder fællesarrangementer minimum 2 gange årligt og derudover er det vigtigt for os, at vores medarbejdere trives og har det godt i deres hverdag. Derfor arbejder vi ud fra et bæredygtigt menneskeligt plan og vi tilbyder hver måned, at vores medarbejdere kan sparer med en coach.

Vi stiller firmabil og værktøj til rådighed.

Er der spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Simon.

Vi glæder os til at hører fra dig/jer

 

 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Tømrer gerne et makker par, der kender hinanden.

TØMRERMESTER LARS CORNELSEN ApS

Millinge
Du i må gerne havde erhvervs erfaring og kan arbejde selvstændig. Arbejdet kan være over hele landet. Og bliver samarbejdet godt, er det fast ansættelse. Vi arbejder mest for industrien, men også for private.
Indrykket:27. marts 2021

Tømrer til udførelse af tagarbejde i Årslev

Viktech P/S - Fredericia

Fredericia
Viktech søger for kunde tømrer til udførelse af tagarbejde Vi søger tømrer til opstart snarest til fuldtidsarbejde på 37 timer. du kommer til at gå sammen med gode kollegaer, får gode arbejdsvilkår og bliver del af et velfungerende team. Om dig Du e...
Indrykket:7. april 2021

Tømrer

ALLROUND Byg A/S

Odense NV
Vi søger en dygtig tømrer til vores tømrerafdeling til service, forsikring og almindelige opgaver. Derfor er det vigtigt at ansøgere har en del erfaring i faget. Arbejdsopgaverne spænder bredt. Arbejdet foregår i Odense området og i almindelig arbej...
Indrykket:22. marts 2021

2 Tømreresvende

Milipo ApS

Lejre
Vi Søger 2 Tømrersvende til arbejde på Amager (københavn) , som skal kunne lave Tagarbejde mm. med opstart Hurtigst muligt. Derefter vil arbejdet være blandede sager du i kan komme ud på. God løn pension, feriepenge mm. Vi er organiseret og har over...
Indrykket:26. marts 2021

Tømrersvend Søges !

LANDEVEJENS TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING, VEJSTRUP ApS

Vejstrup
Vi søger en faguddannet Tømrersvend til fast ansættelse. Minimum fem års erfaring med fx reparationer og meget gerne erfaring med tagarbejde. Vi er et solidt firma i det sydfynske, hvor arbejdet spænder vidt. Vi har de bedste folk ansatte, der knokl...
Indrykket:27. marts 2021