Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysik/Kemi - lærer til Avedøre Skole

Udviklingsorienteret folkeskolelærer søges til ældste-afdelingen på Avedøre Skole

Vil du være med til at undervise på en skøn skole, hvor engagement, gode fællesskaber, høj faglighed og sociale mål er i fokus? Vi er ca. 130 kollegaer, der hver dag gør en forskel i børnenes liv – kommer du og hjælper os?
Vi søger en uddannet lærer til en fast stilling, fra 1. august 2021, med linjefagsuddannelse i fysik-kemi. Desuden kan dit kommende skema bestå af matematik og natur & teknologi.

Timerne fordeler sig i vores Ældsteafdeling, på 6. – 9. klassetrin.  

AVEDØRE SKOLE – OG DIG
Avedøre Skole består af en skole med ca. 610 elever, fordelt i to afdelinger: Yngste 0.-5.klasse og Ældste 6. -9.klassetrin. Vi er ca. 130 medarbejdere, to SFO’er og et specialiseret tilbud på skolen - kaldet Huset.

Skolen har mange gode traditioner, men vi er ikke bange for at forny os.

I skoleåret 21/22 vil der på Avedøre Skole være særligt fokus på 4 udviklingspunkter: Læsning, matematikløft, Projektbaseret Læring (PBL), og inklusion.

Det betyder at vi holder fokus, at vi dygtiggør os og at vi kigger på fokuspunkterne, når vi prioriterer tid, men også vores økonomiske midler.

Vi vil desuden gerne arbejde mere kreativt og skal i det kommende år øve os på dette i vores temauger, hvor der vil være fokus på at lave projektbaseret læring, hvori de naturfaglige fag spiller en stor rolle.

Du kan være med til at sætte dit præg på det hele, og vi glæder os til at høre, hvad du kan bidrage med. Vi forventer, at du har faglig stolthed, vedholdenhed og en positiv tilgang til eleverne. Derfor, hvis du både kan både lide traditioner og brænder for udvikling, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller om skolen, er du velkommen til at ringe til faglig leder på Ældste Jakob Ottesen på telefon: 51587930.  

Ansøgningsfrist: søndag den 18.4.21.

Samtaler afholdes: torsdag den 22.4.21, mellem kl. 12.00 -17.00 på skolens kontor.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.