Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut 1. februar 2018

Er du vores nye fysioterapeut?
Vi søger en fysioterapeut til en fast stilling 34 timer/ugen på træningsområdet med tiltrædelse d. 1.2.2018
 
 
Dine opgaver hos os
Du skal have interesse for og gerne erfaring med geriatriske borgere, KOL borgere og borgere med hjerte/lunge problematikker. Du vil blive en del af det geriatriske team, der består af engagerede fysioterapeuter og ergoterapeuter, som i øjeblikket er ved at udvikle på vores tilbud til de geriatriske borgere. Jobbet indebærer undersøgelse og træning af borgere på hold- og individuel. Træningen foregår primært på Sundhedscenter Espens Vænge og enkelte gange i borgerens hjem, eller på kommunens plejecentre.
 
Om os
Vi er en dynamisk og tæt tværfaglig gruppe, som består af fysioterapeuter, ergoterapeuter, træningsassistenter og andet sundhedsfagligt personale. Vi lægger vægt på høj faglighed, trivsel og humor, og vi går ikke af vejen for et godt grin i hverdagen. Vi har et godt arbejdsklima, hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi er inddelt i tre teams, og vi arbejder med træning af både yngre og ældre borgere, og du kan være med i udviklingen af tilbuddene indenfor kommunal træning. Vi huser diverse patientforeninger, som vi i stigende grad samarbejder med.
 
Vores kerneopgave
 
”Vi lykkes, når borgeren oplever, at vi sammen skaber en meningsfuld og sammenhængende sundhedsindsats, med afsæt i borgerens ressourcer og livssituation, hvor livskvalitet og handlekompetencer styrkes gennem tværfaglig genoptræning, sundhedsfremme og forebyggelse”.
 
Sundhedscenter Espens Vænge har ansvar for træning indenfor sundheds- og serviceloven. Vi tilbyder vederlagsfri fysioterapi og har mange sundhedsfremmende og forebyggende tilbud til borgerne.
 
Om dig

   • Du har relevante kompetencer og erfaring med geriatriske borgere.
   • Du har en anerkendende tilgang til borgere, pårørende og kollegaer
   • Du værdsætter faglig sparring og er interesseret i den faglige udvikling af træningsområdet
   • Du er selvstændig og kan tilrettelægge og udføre træningsforløb
   • Du er engageret, lyttende og god til dialog
   • Du er humoristisk og vil bidrage til en glad arbejdsplads
   • Kørekort B forventes

 
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at henvende dig til daglig leder Lena Olsen tlf. 43 35 24 89.
 
Din ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest 21.1 2018. Ansøgningen sendes via Høje-Taastrup kommunes hjemmeside under Job.
 
Ansættelsessamtaler finder sted på Espens Vænge 25.1 og 29.1 2018


Høje-Taastrup Kommune er en levende og udviklingsorienteret kommune. Her er høj fokus på sundhed bl.a. i form af gratis sundhedsordning med fitness, fysioterapi m.m.
 
Du kan læse mere om Høje-Taastrup Kommune på www.htk.dk og om Sundhedscenter Espens Vænge på www.espensvaenge.htk.dk. 


 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her