Fysioterapeut

Fysioterapeut Fuldtid til ort.kir.
 
Guldborgsund Genoptræning søger en fysioterapeut med interesse for ort.kir. Det vil være en fordel, hvis du har interesse for ryg samt kendskab til GLA:D.

Guldborgsund Genoptræning har et fagligt stærkt miljø med mulighed for sparring. Vi er 45 ansatte fordelt på fys- og ergoterapeuter, træningsassistenter samt et sekretariat. Vi er praksissted for ergo- og fysioterapeutstuderende.
 
Tiltrædelse snarest muligt.
 
Ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Mere information: Souschef Anne Rosenkilde Ebbe 25 18 96 60
Ansøgningsfrist: Tirsdag d. 24. april 2018
Samtaler: Torsdag d. 26. april 2018
 
Mere information om Guldborgsund Kommune: www.guldborgsund.dk
 
Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og cv. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgning.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Fysioterapeut

Træning & Aktivitet

Faxe
Træningsafdelingen søger en fysioterapeut til en fuldtidsstilling, med ansættelse snarest muligt. Dine arbejdsopgaver vil være fordelt med 20-22 timer i demenstræningsteam sammen med 1 ergoterapeut og resten af tiden med genoptræningsopgaver indenfo...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018