Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut, barselsvikariat Neurorehabilitering Toftegården

Endnu én af vores fysioterapeuter skal på barselsorlov. Vi søger derfor en fysioterapeut i barselsvikariat til Neurorehabilitering Toftegården i Møldrup, Viborg Kommune. Stillingen er med primær tilknytning til 5 midlertidige, specialiserede rehabiliteringspladser og 8 faste botilbudspladser.

Vikariatet er med tiltrædelse pr. 1. juni 2021, løbende til april 2022, med mulighed for forlængelse.

Vi tilbyder

 • en fantastisk arbejdsplads med høj faglighed og godt kollegialt sammenhold
 • tid til at fordybe sig om den enkelte borger
 • rig mulighed for selv at planlægge en afvekslende hverdag
 • mulighed for faglig udvikling og opkvalificering via grundig oplæring og deltagelse i intern og ekstern kompetenceudvikling samt supervision
 • stor indflydelse på egen arbejdstid
 • godt samarbejde og mulighed for sparring med andre faggrupper

Vi søger en fysioterapeut, der
 • har lyst til at arbejde med borgere med erhvervet hjerneskade
 • har kendskab til specialet og gerne erfaring med relevante undersøgelses- og træningsværktøjer i forhold til neurologisk fysioterapi, herunder ABC-konceptet
 • evner og har lyst til at være en del af det interdisciplinære samarbejde omkring den enkelte borger
 • er selvstændig, ansvarsbevidst og arbejder målrettet og tålmodigt med øje for borgernes ressourcer og udviklingsmuligheder/rehabiliteringsbehov
 • har en anerkendende tilgang og en positiv indstilling til arbejdet og nye udfordringer
 • brænder for at være medvirkende til at skabe de bedste muligheder for, at den enkelte borger kan leve et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv trods de begrænsninger, hjerneskaden medfører
 • bidrager til det gode arbejdsmiljø ved en positiv indstilling og et godt humør
 • har flair for IT og skriftlig dokumentation


Dine primære arbejdsopgaver
 • Undersøgelse, træning og behandling af voksne med erhvervet hjerneskade. Dokumentation af arbejdet, herunder medvirke til opstilling af rehabiliteringsplan, rehabiliteringsmål, udarbejdelse af tværfaglig status og neuropædagogiske strategier.
 • Tæt tværfagligt samarbejde omkring borgerens rehabilitering. Samarbejde med pårørende og eksterne samarbejdspartnere, eksempelvis bandagist, siddestillingsterapeut, visitator, sagsbehandler m.v.  
 • Igangsættelse og videreformidling til øvrigt personale i forhold til vedligeholdelsestræning, selvtræning, forflytninger, lejringer og mobilitet.
 • Medvirke i vurdering af eventuelle boligtilpasninger og ændringer eller vurdering af andet botilbud. Sammen med borgeren vurdering af behovet for hjælpemidler, kropsbårne og andre hjælpemidler til at øge fysisk funktion og selvstændighed

Mere om stillingen
Du vil blive tilknyttet både de 5 midlertidige, specialiserede rehabiliteringspladser og det faste botilbuds 8 pladser med en fordeling på cirka halv/halv. Arbejdstiden er primært i dagvagter på hverdage med én ugentlig aftenvagt til klokken 20.00. Ugentlig arbejdstid er 37 timer eller efter aftale.

Om os
Neurorehabilitering Toftegården er beliggende i Møldrup 20 km nord for Viborg. Tilbuddet er målrettet voksne borgere med erhvervet hjerneskade. Der er 13 pladser med 8 faste botilbud, 5 midlertidige neurorehabiliteringspladser og dagtilbud.

Rehabiliteringsindsatsen er organiseret i tæt koordineret teambaseret, interdisciplinært samarbejde, hvor faggrupperne arbejder mod fælles beskrevne mål – i tæt samarbejde med borgeren og pårørende.

Vores fælles faglige fundament bygger på neuropsykologi, hvor neuropædagogik anvendes bredt af de forskellige faggrupper. Vi tager afsæt i værdierne ligeværd, respekt, rummelighed og helhed.

Den tværfagligt sammensatte personalegruppe består af fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagoger, SOSU-personaler og sygeplejerske samt fast tilknyttet neuropsykolog.

Løn og ansættelsesforhold
Løn efter gældende overenskomst

Samtaler
Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 28. april.

Yderligere oplysninger:
Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte teamleder, Christina Dall Christensen på telefon 22 51 34 01.

Du kan også se mere om Neurorehabilitering Toftegården på vores hjemmeside: neurorehab.viborg.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.