Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut der brænder for genoptræning med ældre til Center for Genoptræning - Amager

Center for Genoptræning - Amager søger en engageret fysioterapeut, der brænder for genoptræning i geriatrien.

Vi søger en energisk fysioterapeut til Center for Genoptræning - Amager i en fast stilling på 37 timer om ugen. En fysioterapeut som brænder for at levere en helhedsorienteret, sammenhængende og målrettet indsats sammen med borgeren.

Center for Genoptræning - Amager tilbyder genoptræning efter Sundhedsloven og Serviceloven og har tilknyttet både fysio- og ergoterapeuter.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads med engagerede kollegaer. Vi prioriterer at være fælles om opgaverne, og man skal derfor sætte sig selv i spil og være aktivt deltagende i at få en daglig drift til at glide.

Vi vægter trivsel på arbejdspladsen højt og har stort fokus på faglighed og borgerinddragelse.  

Der er ikke langt fra medarbejder til teamleder, og vi værdsætter den fælles dialog om borgerne, forløb og arbejdsdagen.

Dine opgaver i Center for Genoptræning - Amager vil være at varetage ambulant genoptræning.

Genoptræningsopgaverne er mangfoldige og kan bestå både af individuelle forløb og holdtræning. Udgangspunktet for indsatsen, både for individuelle forløb og holdtræning, er de aktiviteter, som borgerne har givet udtryk for i deres målsætning. Vi træner i borgerens eget hjem/nærmiljø eller i vores center.

Du skal arbejde med inddragelse af borgernes ønsker for forløbet og sætte mål i samarbejde med borgerne. Herudover skal der ske en vurdering af borgerens genoptræningspotentiale samt behov for f.eks. hjælpemidler og andre indsatser.

Du skal arbejde tværfagligt og sætte din egen faglighed i spil både i sundhedshuset og på tværs af organisationer. Dette gør du mundtligt men også skriftligt i vores journalsystem Cura, hvor vi deler journalen med vores samarbejdspartnere.

Kendetegnet for mange af borgerne i vores hus er geriatrien og den kompleksitet, der følger med. Det er derfor vigtigt, at du har interesse for dette og evner at tage udgangspunkt i ressourcer og de aktiviteter, der giver mening for borgerne.

Når man er fysioterapeut i Center for Genoptræning - Amager, vil man i væsentlig grad have indflydelse på egen kalender og planlægning af sine dage. Det er derfor vigtigt at have overblik og evne til at omstille sig i forhold til opgaver og tid.

Vi lægger stor vægt på samarbejde og faglig sparring omkring opgaver, både kollegaer og leder imellem i et fælles ønsket om at understøtte den daglige drift for borgernes bedste.

Det praktiske
Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til teamleder Søren Jensen på 2934 5866 (mobil) eller på 3530 2070 (hovednummer).

Løn og arbejdsvilkår er efter gældende overenskomst.

Start tidligst den 1. februar 2021.

Søg via nedenstående link senest søndag den 24. januar 2021
Vi afholder samtaler onsdag den 27. januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.