Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FYSIOTERAPEUT - FULDTIDSSTILLING SØGES

 

 

FYSIOTERAPEUT SØGES - FULD TID - ANSÆTTELSE SNAREST


Hvis du ELSKER at arbejde manuelt med klienter, blive udfordret og gennem sparring udvikle dig personligt og professionelt – og samtidig have fantastiske trænings- faciliteter til rådighed, ønsker at udvide din erfaring og færdigheder, og har lyst til at blive en del af et team, der arbejder sammen, værdsætter og støtter hinanden og NYDER at arbejde hårdt – Så skal vi snakke sammen…??

Vi er en klinik i hastig vækst. Derfor leder vi efter en fysioterapeut på fuld tid, der kan blive en del af vores team. I denne rolle vil du hjælpe vores klinik med fortsat at vokse og yde en fysioterapibehandling og service i verdensklasse. Du skal være en person, der vægter de menneskelige værdier og færdigheder højere end de kliniske færdigheder – og du skal være en ægte holdspiller. ??

Efterspørgslen på denne stilling er altid høj

Vi ved at rigtige A-spillere elsker at blive holdt ansvarlige for en ydeevne af høj standard, hvilket betyder at du vil få dine egne nøgletal og resultater. Når disse kontinuerligt bliver mødt, vil du opleve betydelige fordele og privilegier!

KLIK IND PÅ LINKET FOR AT LÆSE MERE OG ANSØGE!

https://www.fitogsund-fysioterapi-albertslund.dk/job-fysioterapeut.html


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.