Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut med visioner søges.

Vi vil være Danmarks førende specialtilbud for børn og unge med komplekse og multiple funktionsnedsættelser. Så har du en stærk og personlig profil, mod på faglige udfordringer og udvikling, vægter tværfagligt samarbejde højt, er Fenrishus noget for dig.

Hvem er vi: 
Fenrishus er en afdeling under Specialområde Børn og Unge (SBU).
Børnene/ de unge er i alderen 0-25 år, med komplekse, massive og varige psykiske og fysiske handicap. Det betyder, at børnene/ de unge er på GMFCSniveau 5 og uden verbalt sprog.

På Fenrishus arbejder pædagoger, sygeplejersker, assistenter, terapeuter og omsorgsmedhjælpere i et stærkt tværfagligt miljø.
Vi arbejder systematisk med udarbejdelse af delmål for det enkelte barn/ unge ud fra de målene i den kommunale handleplan, samt kvalitetssikrer indsatsen gennem Socialtilsynets kvalitetsmodel.
Arbejdet med børnene og de unge tager udgangspunkt i delmål, udarbejdet ud fra en individuel tilgang til børnene, hvor børnenes færdigheder, kompetencer og behov er i centrum. Vores arbejde tager udspring i Neuroaffektiv udviklingspsykologi (NAU).
Genkendelighed for børnene skaber vi både gennem dagsstrukturer, delmål, individuelle kommunikationsformer og i vores pædagogiske og sundhedsfaglige tilgang.
Da alle børn og unge på Fenrishus har diagnoser af livstruende karakter, og deraf kortere forventet levetid, arbejdes ud fra den palliative tilgang, hvilket kort fortalt indebærer fokus på livskvalitet samt lindring af lidelse for det enkelte barn/unge og dennes familie.
Vi behandler, i samarbejde med speciallæge i pædiatri, de komplikationer barnet har eller får, som følge af sit handicap.
Indsatsen foregår i et tæt samarbejde med børnenes forældre.

Vi tilbyder:

 • et hus med høj faglighed både mono- og tværfagligt samt et godt kollegialt miljø.
 • et selvstændigt arbejde med mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • frihed til selvstændigt at prioritere og vurdere hvilke faglige fysioterapeutisk tilgange du benytter.
 • en afvekslende hverdag, hvor der ofte opstår situationer du skal tage stilling til i løbet af dagen.
 • samarbejde med eksterne samarbejdspartnere såsom bandagister, læger og hjælpemiddelkonsulenter.
 • Sparring i terapeutiske netværk.
Forventninger til dig:
 • at du har minimum 2 års erfaring med målgruppen og CPOP. Gerne erfaring med neurodynamik, neurologi, facier, respiratoriske teorier.
 • at du kan vejlede omkring, samt tilpasse hjælpemidler til barnet og den unge.
 • at du kan undersøge og beskrive barnet og den unges udvikling inden for sansemotorik, grovmotorik og barnet og den unges øvrige færdigheder.
 • at du kan vejlede de øvrige faggrupper på Fenrishus blandt andet i 24 timers positionering, aktivitets forslag, brug af CPAP.
 • at du er stærk i den daglige dokumentation.
 • at du afholder møder med eksterne samarbejdspartnere.
 • at du hviler i din faglighed og kan argumentere for denne.
 • at du formår at have et respektfuldt samarbejde med forældrene.
Vi er på udkig efter en fysioterapeut, der har faglige ambitioner og lyst til at videreudvikle sig inden for neurologien.
Som fysioterapeut på Fenrishus vil du komme til at arbejde professionelt med børn med komplekse problemstillinger. Det er et arbejde, som kræver stor faglig dygtighed og respekt for det enkelte menneske, samt at kunne fokusere på at skabe livskvalitet for det enkelte barn og ung. Dette kan kræve en høj grad af kreativitet i forhold til at bruge din fysioterapeutisk tilgang i arbejdet.
Du kommer til at referere til en sundhedsfaglig leder.

Arbejdstid:
Stillingen er på 37 timer eller efter aftale. Arbejdstiden er i primært i dagstiden, med ugentlig aftenvagt samt hver 3. lørdag.

Ansøgningsfrist : 24.01.2021, kl. 23.00

Ansættelsessamtaler : 28.01.21 fra kl.8.30.

Tiltrædelse : 1. marts eller efter aftale.

Yderligere oplysninger:
Er du interesseret i at vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Ulla Monrad Jensen på tlf. 23438525 eller sundhedsfaglig teamleder Bente Lihn på tlf. 30572186 eller søge oplysninger på vores hjemmeside: www.sbu.rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.