Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut søges til 2-årig stilling med tilknytning til Børn og Unge, AUH

Fysio- og Ergoterapi på Aarhus Universitetshospital søger en fysioterapeut til en 2-årig stilling i perioden 1. januar 2021 til 31. januar 2023. Det forventes, at stillingen herefter forlænges med 6-12 måneder. Stillingen er på 18 timer om ugen og er tilknyttet det fysioterapeutiske team, der betjener afsnittene for børn og unge.

Fysioterapeutteamet dækker samtlige diagnoser og specialer, inkl. flere specialistfunktioner på AUH for børn og unge i aldersgruppen 0-18 år. Den 2-årige stilling vil primært være tilknyttet børn med kræft. Vi er derfor nysgerrige på, hvad den enkelte ansøgers kompetencer og erfaringer er ifht. arbejde med akut syge børn og unge.

Arbejdsopgaver

 • udredning, behandling og vejledning af børn og unge med kræft samt børn og unge fra andre specialer med respirationsproblemer
 • samarbejde med Dansk Center for Partikelterapi ifht. længerevarende forløb med børn og unge, der modtager stråleterapi
 • vejledning af både børn, unge og deres forældre samt andet personale
 • med tiden indgå i vagtarbejde på lørdage og i helligdage, hvor indlagte børn og unge fra flere specialer tilses, herunder også intensivafsnittet
 • samarbejde med mange kolleger, både mono- og tværfagligt
 • dokumentation i elektronisk patientjournal, herunder udarbejdelse af genoptræningsplaner
 • med tiden medansvar for udvikling af de faglige indsatser, nye arbejdsgange, patientinformationsmateriale og e-dok materiale på børnekræftområdet.


Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads i stadig udvikling og med et højt fagligt niveau. Der vil være mulighed for oplæring og kollegial sparring – dog er det væsentligt, at du har erfaring som fysioterapeut med at arbejde med akut syge børn. Vi har opmærksomhed mod et godt arbejdsmiljø, og der er mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Aarhus Universitetshospital er uddannelsessted for såvel ergoterapeut- som fysioterapeutstuderende. Det er derfor en naturlig del af vores hverdag at vejlede studerende og inddrage dem i arbejdet.

Dine kompetencer 

 • du er uddannet fysioterapeut
 • du har erfaring med at arbejde som fysioterapeut med alvorligt syge børn i sygehusregi
 • du har stor faglig interesse i at arbejde med børn og unge med vidt forskellige problemstillinger
 • du er indstillet på, at det at arbejde med børn og unge altid medfører at arbejde med og samarbejde med forældre
 • du skal kunne motiveres af forskellige typer af opgaver og forskellige patientkategorier, da opgaverne spænder vidt fra enkeltvurderinger til længere patientforløb
 • du skal være indstillet på at lære – og med tiden at lære fra dig
 • du skal være åben for kollegial sparring i forhold til at være effektiv og præcis i kommunikation både skriftligt og mundtligt
 • du engagerer dig, er selvstændig og fleksibel. Samtidig er du handlekraftig, i stand til at prioritere og i besiddelse af et godt overblik i en omskiftelig hverdag
 • du skal have flair for at opdyrke gode samarbejdsrelationer både mono- og tværfagligt
 • det har betydning, at du bidrager til at fastholde og udvikle et godt arbejdsmiljø med humor, imødekommenhed og engagement.
Arbejdspladsen er på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Stillingen er tilknyttet Afsnit 3, som består af 22 fysioterapeuter og 5 ergoterapeuter, der tilsammen dækker specialerne Børn og Unge, Ortopædkirurgi samt Kvindesygdomme og Fødsler.

Arbejdstiden vil være i tidsrummet mellem kl. 8.00 og kl. 15.00 på hverdage. Nærmere fastlæggelse af arbejdstiden vil være på plads ved ansættelsessamtaler i december. Der vil på sigt være lørdagsvagter inden for samtlige specialer i Børn og Unge hver 7.-8. uge samt helligdagsvagter i løbet af året.

Løn-og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst for fysioterapeuter. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. Der vil være tre måneders prøvetid.
 
Du kan få mere information her. For yderligere oplysninger kan du kontakte ledende terapeut Marie Jänichen på telefon 2478 6171 inden for almindelig arbejdstid. Du er velkommen til at lægge besked med navn og telefonnummer, hvis der er telefonsvarer på.
 
Ansøgning med eksamensbevis, autorisation, udførligt CV samt andre relevante bilag sendes via link.
  
Ansættelsessamtaler forventes at blive afviklet mandag d. 15. december 2020.
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.