Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut søges til stor klinik i Sorø

Vi mangler en fysioterapeut med erfaring indenfor klinikarbejde. Du skal have gode manuelle færdigheder og træning/bevægelse skal være en integreret del af din behandlingsplanlægning.

Stillingen er ledig fra 1. april 2018 og vi søger en funktionær på provision ca. 30 timer pr. uge. Sen eftermiddag/aftenarbejde må påregnes 1-2 gange ugentligt. Timerne er fordelt med ca. 20 timer i vores afdeling i Sorø og ca. 10 timer i vores afdeling i Dianalund. Egen bil er derfor en fordel.

Ansøgningsfrist er søndag d. 25. februar kl. 12.00. Vi læser ansøgningerne løbende og kandidater til stillingen, vil blive indkaldt til samtale mandag og tirsdag d. 26. og 27. februar i Kroppens Hus, Holbækvej 109, 4180 Sorø.

Spørgsmål og ansøgning stiles til Joan L. Jensen – jl@kroppenshus.dk

 

Kroppens Hus er stedet, hvor bevægelse og det forebyggende element er i centrum. Vi holder fokus på omsorg, lyst, humor og glæde ved bevægelse.

Huset fungerer som klinik for fysioterapi, motions- og fitnesscenter, behandlingssted med osteopat, zoneterapeut og kostvejleder, samt bevægelsessted med kvalificerede undervisere i forskellige former for bevægelsestræning.

Læs mere om os på kroppenshus.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her