Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut søges til Træning og Rehabilitering

Fysioterapeut søges til Træning og Rehabilitering

Brænder du for fysioterapi, kan du lide at have travlt og samtidig udvikle dig i et stort fagligt fællesskab, så er det dig vi mangler!


Med reference til souschefen i Træning og Rehabilitering søger vi en fysioterapeut til vores Ambulant- og Kronikerteam. Der er tale om en midlertidig stilling på 37 timer. Tiltrædelse 1. marts 2018 eller efter aftale. Stillingen løber indtil udgangen af juli 2018, men der er evt. mulighed for forlængelse.


Træning og Rehabilitering arbejder efter 3 strategier:

Helhedsorientering - Faglighed - Effektivitet


Arbejdsopgaverne relaterer sig primært til ambulant træning og kronikertræning.
• At du kan administrere skriftlige opgaver

• At du tør tage faglige beslutninger

• At du kommunikerer ærligt og direkte

• At du formår at tage teten og være handlekraftig

• At du har lyst til at dygtiggøre dig i faget

• At du har lyst til at være en del af et godt kollegialt fællesskabTræning og Rehabilitering har adresse på Simons Bakke 37 i Thisted. I afdelingen er for nuværende ansat 33 trænende terapeuter, 1 hjerneskadekoordinator, 1 udviklingsterapeut og 1 medhjælper + 1 souschef og 1 ledende terapeut. Dertil kommer sekretær og servicepersonale. De trænende terapeuter er organiseret i Ambulant- og Arbejdsmarkedsteam, Hverdagsrehabiliteringsteam, Kronikerteam og Døgn- og Hjerneskade-team. I hvert team er der en fagkoordinator, som er tovholder for den faglige kvalitet.


Vi yder træning efter Servicelovens § 85, § 86 stk. 1 og 2, § 83 a, og Sundhedslovens § 140, § 140a, § 119 og træning efter Loven om aktiv beskæftigelse (LAB).


Som kommunale terapeuter har vi en rehabiliterende indgangsvinkel til træningen, hvor borgeren medinddrages i mål og handleplaner.


Som hovedregel ligger arbejdstiden på alle hverdage inden for tidrummet 8 - 16.30. Vi er selvtilrettelæggende.


Autoriseret fysioterapeut.


Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL, Danske Fysioterapeuter.


Du kan få yderligere oplysninger og/eller rekvirere en funktionsbeskrivelse ved henvendelse til leder Tina B. Thomsen eller souschef Randi Mølbach Holme på henholdsvis tlf.: 99 17 19 95 eller 99 17 19 86. Se desuden Thisted Kommunes hjemmeside for yderligere oplysninger om afdelingen.


Ansøgningsfrist torsdag den 22. februar 2018 kl. 8.00.


Samtaler forventes afholdt mandag og onsdag i uge 9.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her