Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til Aalborg Fysioterapi

Klinikken søger en aut. fysioterapeut til en fast fuldtidsstilling pr. 01/06-21.

Vi har nogle klare ønsker til den faglige profil for vores kommende nye kollega:

1) Ansøger skal have stor interesse og gerne erfaring inden for muskuloskeletal behandling. Da hoveddelen af fysioterapeutens konsultationer vil have udgangspunkt heri.

2) Er et must, at ansøger har et personligt fagligt drive og vilje til kontinuerlig efteruddannelse. Dette understøttes af klinikken med intern opkvalificering og ekstern efteruddannelse.

3) Har ansøger erfaring med arbejde på klinik er det en klar fordel og vil blive prioriteret i ansøgningsprocessen.

4) Ansøgere, der gerne vil være med til at varetage Erektil Dysfunktion behandling  https://www.aalborgfysioterapi.dk/speciale/impotens/ , vil også blive prioriteret. Forventlig vil op mod 10% af fysioterapeutens konsultationer kunne bestå af ED behandlinger.
Aktuelt varetages disse behandlinger af kollega på klinikken, som man vil indgå i team med. Der tilbydes efteruddannelse i behandlingsmetoden.

Fagområder udover ovennævnte er helt op til ansøgers egne faglige interesser samt kompetenceprofil. Derfor være optimalt, at lade det skinne igennem i sin ansøgning.

Det forventes, at man har/opbygger et stærkt drive til, at være med i processen om kontinuerlig optimering og udvikling på tilbud til kunderne inden for sine faglige arbejdsområder.

Ansættelse på funktionærvilkår, jf. Danske Fysioterapeuters basiskontrakt, med fast månedsløn.

Klinikken består aktuelt af 15 fysioterapeuter med hvert sit arbejdsområde, som gør at klinikken kan spænde bredt med sit tilbud til kunderne på et højt fagligt niveau.

Generelt set er vi en klinik, som arbejder 'hands on' for at fremme kundernes aktive rehabilitering hurtigst muligt.
I vores behandlingstilbud arbejder vi overordnet ud fra 4 hovedpunkter:
Manuel behandling - Træning - Elterapi - Information & vejledning.

Stillingen vil primært være arbejde på klinikken, mens udebehandlinger kan forekomme i varierende omfang. Derfor fordel at have egen bil, som kan benyttes i arbejdstiden.

Der vil være en fast ugentlig arbejdstid med åbne og lukkevagter på lige vilkår med de andre ansatte på klinikken. Frokostpauser indgår i arbejdstiden og er betalt af klinikken.

Ansøgninger accepteres kun i elektronisk form sendt pr. e-mail. Evt. spørgsmål til stillingen bedes også stillet pr. e-mail.

Jobsamtaler vil foregå i uge 17.

P.S. Skulle ansøger ønske lidt færre ugentlig timer end en fuldtidsstilling (min. 30 timer), så er man ikke diskvalificeret på forhånd. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.