Fysioterapeut til akutafdelingen på Slagelse Sygehus

Fysioterapeut til Akutmodtagelsen på Slagelse Sygehus

Har du lyst til at være en del af teamet af fysioterapeuter som arbejder på Akutmodtagelsen på Slagelse Sygehus?

Vi er 13 fysioterapeuter, som arbejder i Fysioterapiens Akut Gruppe, som søger en kollega.

Dit primære arbejdsområde er på Akutmodtagelsen, hvor du skal indgå i et tværfagligt team, som er med til at modtage, vurdere, træne, udfærdige genoptræningsplaner og gøre patienterne klar til udskrivelse. Du skal være i stand til faglig formidling til mono- og tværfaglige samarbejdspartnere, samt på tværs af sektorer. Du vil være den første og ofte eneste fysioterapeut patienten møder. Vi lægger vægt på stærke faglige kompetencer inden for vurdering, planlægning, tværfagligt samarbejde, patient- og faglig kommunikation. Du skal være indstillet på, at arbejde med skiftende arbejdstider, i både dag-, aften- og weekendvagter. Du skal være parat til en omskiftelig hverdag, hvor dagens opgaver ikke kendes i forvejen. Desuden skal du være åben og beredt på nye opgaver og arbejdsområder, som ligger i støbeskeen, men som du kan være med til at videreudvikle indenfor Akutmodtagelsen på Slagelse Akut Sygehus. Du skal også være villig til, at deltage i dækning af arbejdsopgaver på sygehusets øvrige afdelinger, når dette er nødvendigt.

Som fysioterapeut på Slagelse Sygehus vægter vi selvfølgelig dine faglige kompetencer højt, men forudsætningen for at patientbehandlingen bliver så god som muligt er, at du besidder kompetencer i forhold til selvstændig arbejde, tværfagligt samarbejde og i høj grad evnen, at kunne interagere med patienten.

Gruppen af fysioterapeuter, som varetager Skadestue, Akutmodtagelse og Ortopædkirurgisk Afsnit, sætter samarbejde, højt fagligt niveau, kollegial sparring, støtte og fleksibilitet meget højt. Det vil sige, at vi forventer, at vi kan have tillid til, at du vil holde dig fagligt opdateret, og er fleksibel i forhold til at aflaste og afløse kollegaer.

Vi har i fysioterapien fokus på at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor der skal være plads til forskelligheder og humor. I trygge rammer kan vi udfordre hinanden og vores vanlige praksis, og derigennem skabe udvikling.

Du kommer til at indgå i et team, der sætter rammerne og retningen for faglig og personlig udvikling. Vi er en afdeling med et stærkt sammenhold, stærke relationelle kompetencer og et stærkt fokus på kerneopgaven – Det gode patientforløb.

Et varieret arbejdsliv

Du skal være indstillet på, at udvise stor omstillingsparathed og fleksibilitet i en uforudselig hverdag med skiftende arbejdsopgaver.

Stillingen er på 37 timer pr uge, fordelt på vagter alle ugens syv dage. Typisk i tidsrummet kl. 8.00-21.00.

Dette kan dog ændres efter hvilket behov der er present.

Vi forventer at du:

 • Tager initiativ og er åben for tværfagligt samarbejde og kan håndtere korte akutte forløb.

 • Er åben og indstillet på at være med til at deltage og udvikle nye tiltag.

  Som fysioterapeut i Akutmodtagelsen skal du
 • Kunne medtænke både den faglige og den patientoplevet kvalitet ind i det faglige arbejde.

 • Kunne arbejde selvstændigt.

 • Have gode samarbejds- og kommunikationsevner.

 • Være tryghedskabende i forhold til patienter.

 • Være nysgerrig og positiv.

 • Være visionær og initiativrig.

  Du vil selvfølgelig få en grundig introduktion til sygehuset og dine nye samarbejdspartnere.

  Fysioterapien Slagelse Sygehus

  Fysioterapien på Slagelse Sygehus består af 49 medarbejdere. Heraf 4 specialeansvarlige fysioterapeuter, 2 kliniske undervisere, 2 SSA, 2 sekretærer, 1 souschef og 1 overfysioterapeut.

  Fysioterapien på Slagelse Sygehus er innovativ, og vi stræber til stadighed på at udvikle os i den retning hvor der er behov for fysioterapi. Vi udvikler kontinuerligt på nye kompetencefelter, bl.a. er vi ved at etablere funktioner i DVT håndtering, er ved at udvikle tele-rehabilitering/virtuelle konsultationer og andet.

  Vi ønsker ansøgere der har interesse i at deltage, opsøge og udvikle nye tiltag. Det vil sige, vi forventer du er fleksibel, idérig, initiativtager, villig til forandring.

  Som afdeling prioriterer vi faglighed, arbejdsmiljø, udvikling og trivsel højt. Der skal være plads til forskelligheder, tolerance og humor i et rum med meningsfulde udfordringer og relevant støtte. Professionel udvikling vægtes højt, og vi er gode til at etablere udviklingsprojekter og processer for at højne og optimere vore patientforløb, hvilket giver vore medarbejdere en indholdsrig, spændende og udfordrende dagligdag.

  Vi har, som de første i Danmark, udviklet og afholdt Skill Stations i vore specialer, som et tiltag for at sikre kvaliteten og fagligheden i specifikke funktioner. Vi udvikler fortsat konceptet, til at berøre alle fysioterapeuter i afdelingen.

  Med patienten i fokus, vægter vi tværfaglighed og tværsektorielt samarbejde højt med henblik på at højne kvaliteten i behandlingen af vore patienter, og søger tæt samarbejde med læger, plejepersonale og ergoterapeutiske kollegaer.

  Forskning i Fysioterapien

  I samarbejde med vores tværfaglige forskningsenhed, PROgrez, lægges der vægt på praksisnær forskning, og stræber efter implementering af forskningsresultater i den kliniske virkelighed. PROgrez inkludere mere end 8 professioner, mere ende 25 personer er involveret i en lang række projekter, støttet af diverse fonde, Regionen og afdelingen. Der er ansat PhD’ere, Postdocs og nogle af afdelingens fysioterapeuter.

  Har du lyst til

 • Et spændende og udfordrende arbejde

 • En meget varieret arbejdsdag

 • Gode muligheder for kompetenceudvikling

 • Et godt arbejdsmiljø

 • En afdeling, hvor forskning og udvikling vægtes

  Vi lægger vægt på, at du

 • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner

 • Har relevante kurser og efteruddannelse

 • Er fagligt velfunderet og holder dig opdateret

 • Er engageret og aktiv i faglig udvikling

 • Kan arbejde selvstændigt

 • Er nysgerrig og positiv

 • Har høj arbejdsmoral

Har vi vakt din nysgerrighed kan du eventuelt læse mere på følgende links:

https://www.youtube.com/watch?v=CSDXIjvgqFA

https://www.fysio.dk/globalassets/documents/nyheder/2019/fysio-kompetenceprofil-2019-web.pdf

https://www.fysio.dk/fafo/fagkongres-2018/program-for-fagkongres-2018/debat-fysioterapeuter-i-akutfunktioner--hvordan-ser-en-national-kompetenceprofil-ud

Ansættelsen er pr 1. januar 2021

Ansøgningsfrist fredag 8. november 2020, samtaler afholdes i uge 47-48

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Fysioterapeut til fast stilling i Fysio- og Ergoterapiafdelingen på Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Sorø
Vi søger en fysioterapeut til en fast stilling i det rehabiliterende spor med primære opgaver inden for apopleksi fase II. Udtalelse fra en fysioterapeut: I rehabiliteringssporet prioriterer vi oplæring af nye kolleger højt. Vi har en åben og ærlig ...
Indrykket:14. oktober 2020

Fysioterapeut til vikariat i Ergo- og fysioterapien og Tværfagligt Smertecenter, Sjællands Universitetshospital Køge

Region Sjælland

Sorø
Et vikariat med delt funktion i Tværfagligt Smertecenter og det fysioterapeutiske team på SUH Er du fysioterapeut med ønske om at være del af et tværfagligt team omkring behandling til kroniske smertepatienter? Har du interesse i at indgå i tæt sama...
Indrykket:9. oktober 2020

Fysioterapeut vikariat til Ergoterapien og Fysioterapien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Region Sjælland

Sorø
Fysioterapeut vikariat til Onkologisk Medicinsk gruppe på Sjællands Universitetshospital i Roskilde En af vores dygtige fysioterapeuter går på barsel indenfor det medicinske onkologiske område går på barsel. Er du bredt fagligt interesseret inden fo...
Indrykket:8. oktober 2020

Afdelingsterapeut til Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Holbæk Sygehuse

Region Sjælland

Sorø
Søger du et alsidigt lederjob i en stor afdeling med engagerede og dynamiske medarbejdere? Så er Fysio- og Ergoterapiafdelingen på Holbæk Sygehus en arbejdsplads for dig. Lidt om os Holbæk Sygehus er et akutsygehus med mange specialer. Fysio- og Erg...
Indrykket:11. september 2020

Engageret teamleder til Træningsområdet i Ringsted Kommune

Sundhed & Træning

Ringsted
Brænder du for ledelse, og kan du stå i spidsen for 26 dedikerede fagpersoner? Om jobbet I Ringsted Kommune har vi fokus på borgeren og borgerens mål og værdier. Vi tager udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang, og i Sundhed Træning er vores kerne...
Indrykket:15. oktober 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Fysioterapeut til fast stilling i Fysio- og Ergoterapiafdelingen på Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Sorø
Vi søger en fysioterapeut til en fast stilling i det rehabiliterende spor med primære opgaver inden for apopleksi fase II. Udtalelse fra en fysioterapeut: I rehabiliteringssporet prioriterer vi oplæring af nye kolleger højt. Vi har en åben og ærlig ...
Indrykket:14. oktober 2020

Fysioterapeut til vikariat i Ergo- og fysioterapien og Tværfagligt Smertecenter, Sjællands Universitetshospital Køge

Region Sjælland

Sorø
Et vikariat med delt funktion i Tværfagligt Smertecenter og det fysioterapeutiske team på SUH Er du fysioterapeut med ønske om at være del af et tværfagligt team omkring behandling til kroniske smertepatienter? Har du interesse i at indgå i tæt sama...
Indrykket:9. oktober 2020

Fysioterapeut vikariat til Ergoterapien og Fysioterapien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Region Sjælland

Sorø
Fysioterapeut vikariat til Onkologisk Medicinsk gruppe på Sjællands Universitetshospital i Roskilde En af vores dygtige fysioterapeuter går på barsel indenfor det medicinske onkologiske område går på barsel. Er du bredt fagligt interesseret inden fo...
Indrykket:8. oktober 2020

Afdelingsterapeut til Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Holbæk Sygehuse

Region Sjælland

Sorø
Søger du et alsidigt lederjob i en stor afdeling med engagerede og dynamiske medarbejdere? Så er Fysio- og Ergoterapiafdelingen på Holbæk Sygehus en arbejdsplads for dig. Lidt om os Holbæk Sygehus er et akutsygehus med mange specialer. Fysio- og Erg...
Indrykket:11. september 2020

Engageret teamleder til Træningsområdet i Ringsted Kommune

Sundhed & Træning

Ringsted
Brænder du for ledelse, og kan du stå i spidsen for 26 dedikerede fagpersoner? Om jobbet I Ringsted Kommune har vi fokus på borgeren og borgerens mål og værdier. Vi tager udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang, og i Sundhed Træning er vores kerne...
Indrykket:15. oktober 2020