Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til barselsvikariat på Bornholms Hospital

Fra 1. april til 30. september 2018 har fysio-ergoterapien en vikarstilling på fuldtid til besættelse, og vi glæder os til at modtage din ansøgning.  
 
Blandt Bornholms Hospitals ca. 600 ansatte er 20 ansat i terapien, hvoraf 10 er fysioterapeuter. Terapiens personale består desuden af ergoterapeuter, sekretær, portør og én terapiassistent.  
 
Bornholms Hospital er udvalgt som udviklingshospital for Region Hovedstaden. Aktuelt har vi 7 delprojekter i gang, som arbejder med at udvikle arbejdsgange, der giver mest værdi for patienterne.  

 
Dagligdagen stiller krav til, at vi alle har en bred faglig viden. Vi arbejder målrettet med at uddanne den enkelte fysioterapeut til at være ressourceperson for et eller flere områder for at sikre, at vi kan tilbyde træning og behandling af høj kvalitet.

 
Stillingen kan omfatte:  

  • træning og behandling af indlagte patienter  
  • ambulante behandlinger af patienter med behov for specialiseret genoptræning  
  • træning af hjerte-, KOL- og diabetespatienter på hold  
 
Vi tilbyder:  
  • 20 imødekommende kolleger  
  • grundig introduktion til afdelings- og ambulant arbejde af fagligt dygtige og engagerede kolleger  
  • tæt tværfagligt samarbejde  
  • en fagligt udviklende arbejdsplads  
  • en overskuelig, dynamisk men travl arbejdsplads med mulighed for kollegial supervision  
 
Arbejdstiden ligger hovedsagligt i tidsrummet mandag til torsdag fra kl. 8:00 – 15:30, fredag fra kl. 8:00- 15:00. Derudover vil der være vagter i weekenden ca. hver 7. uge og enkelte vagter på helligdage.
 
Du kan ikke forvente at holde sommerferie i juli eller begyndelsen af august.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til koordinerende terapeut Søren Dam Jacobsen på mail: sjac0044@regionh.dk eller på tlf.: 38 67 18 08.  
 
Ansøgningsfrist:  
Ansøgning, CV og dokumentation for relevant erfaring sendes via ”søg job” her på siden senest mandag den 12. februar 2018, kl. 12:00.  
 
Hvis du tilbydes stillingen, skal du præsentere straffeattest, hvor evt. indhold ikke er til hinder for ansættelse inden for området.  
Hospitalet er en røgfri arbejdsplads.  
 
Læs om Bornholms Hospital på http://www.bornholmshospital.dk  
 
Bornholm bliver ofte set som en ren ferieø. Men Bornholm er meget mere end det. Vi har et attraktivt samfund med overraskende natur, tiltrækkende nærvær, høj livskvalitet, berømte fødevarer og en behagelig lavere puls. Bornholm summer af liv, udfordringer og oplevelser. Foretrækker man afveksling, er storbyen lige rundt hjørnet – 30 minutter med fly.  
 
Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at følge linket og læse ”Flyt til Bornholm” http://flyttilbornholm.dk/hvorfor/tilflytterkonsulenten.aspx  
 
Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, http://www.brk.dk eller http://www.bornholminfo.dk  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her