Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til barselsvikariat på Center for Rehabilitering og Akutpleje - Vigerslevvej

Vil du være del af et tværfagligt team, som hver dag, året rundt, samarbejder intensivt om at hjælpe mennesker til igen at leve det liv, de vil?

Betyder det samtidig noget, at du har en varierende hverdag, hvor du bakkes op af en lyttende ledelse, som har fokus på din trivsel og faglige udvikling? Så start på Vigerslevvej.

Efterhånden som flere borgere udskrives tidligere fra hospitalerne, vil der også være flere mennesker, som i en kortere periode har brug for akut, individuelt tilpasset pleje og træning, for hurtigt at kunne genvinde tabte færdigheder eller opøve nye strategier, så de igen kan klare sig i eget hjem.

I København vil vi være førende på kvalitet og faglighed. Derfor er vi i gang med at samle kompetencerne inden for den midlertidige akutpleje og rehabilitering på kun to lokationer. Det ene sted bliver hos os på Vigerslevvej i Valby.

Om os
På Vigerslevvej har vi tre afdelinger: en rehabiliteringsafdeling med to teams, en afdeling for lindring og en akut plejeenhed. Borgere kommer til os af vidt forskellige grunde. Flertallet kommer direkte fra hospitalerne. Mange har komplekse og kroniske sygdomme. Og en stor del har både brug for akut pleje og intensiv rehabilitering.

Når borgerne kommer til os, udreder vi dem med det samme. Og nærmest samtidig starter vi op med at give dem lige præcis den pleje og rehabilitering, de hver især har brug for, så de hurtigst muligt kan komme sig og genvinde tabte færdigheder eller opøve nye strategier. Vores intensive og helhedsorienterede tilgang betyder, at borgerne også kan modtage træning i de tidlige aftentimer og i weekender, når der er brug for det.

At kunne lykkes med en sådan individuelt tilpasset akuthjælp kræver en høj faglighed fra alle, der er med. Men det kræver også tæt samarbejde både med borgere og deres pårørende og tværfagligt mellem social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, almen praksis, hospitaler, hjemmepleje med videre.

Om dig

  • Du skal være en erfaren fysioterapeut, det kan lide en hverdag, hvor dagene ikke er ens
  • Du er indstillet på at bidrage med din høje faglighed til det tværfaglige samarbejde, vi har om hver enkelt borger
  • Være indstillet på at arbejde enkelte aftener og weekender
  • Deltage i afdelingens undervisning og udvikling

Om jobbet
Som fysioterapeut hos os, vil du opleve, at:

  • både ICF-modellen (International Classification of Functioning, Disability and Health) og klinisk ræsonnering vil være centrale værktøjer i det daglige
  • du opstiller og bruger ”SMARTe” mål for dagligt at kunne afveje, om en borger kan være hjemme eller har behov for længere ophold
  • den træning, du står for, oftest er af individuel karakter og derfor meget målrettet den enkelte borger
  • du selv er med til at vurdere, hvornår en borger har behov for intensiv eller ambulant træning, og at du kommer til at tage tovholderrollen i en række forløb
  • vi forventer, at du tør stå ved din faglige vurdering – men også at du har lyst til at drøfte sagerne sagligt, fagligt og roligt, hvis nogen ser anderledes på tingene

Ansættelsesvilkår  
Ansættelsessted: Vigerslevvej, Valby.
Introduktion: Du får en grundig introduktion, så du føler dig godt klædt godt på til at varetage de forskellige opgaver, der ligger i stillingen.
Løn: efter overenskomst og lokal løndannelse.
Arbejdstid: Arbejdstiden er 32 timer om ugen. Grundet intensiverede borgerforløb vil der være behov for terapeuter i tidsrummet kl. 7.00-19.30 på alle ugens dage. Har du særlige ønsker til ugentlig arbejdstid og arbejdstidspunkter, er du velkommen til at anføre det i ansøgningen eller til ansættelsessamtalen, så vil vi se, om de kan imødekommes. 

Vi søger en barselsvikar, hurtigst muligt – gerne fra 1. december.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte Emil Weyhe på 3036 1575 eller Ina Sørensen på 5173 3443, hvis du har nogle spørgsmål.

Se mere om vores arbejdsplads på nedenstående link:

vigerslevhus.kk.dk og film om huset.

Søg via nedenstående link senest søndag den 18. oktober 2020

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. 

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.