Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til døgnafsnit på Psykiatrisk Center Amager

På Psykiatrisk Center Amager er vi en tværfaglig personalegruppe bestående af dygtige medarbejdere med forskellig baggrund og uddannelse, og med et stort engagement i psykiatrien.

Vi søger en fysioterapeut til at varetage fysioterapien på de åbne afsnit. idet vores tidligere fysioterapeut har valgt at søge nye udfordringer.

Om Afsnit D2 + E1
D2 er et åbent døgnafsnit for mennesker med ikke-psykotiske lidelser, samt udredning og diagnosticering. Afsnit E1 er et åbent/lukket ældrepsykiatrisk døgnafsnit for mennesker med alle typer af psykiske lidelser over 65 år. På afsnit E1 bliver du en del af afsnittets særlige indsats omkring forebyggelse af fald.

Hvad kommer du til at lave?

  • Øge brugen af sanserum og beroligende metoder. På Psykiatrisk Center Amager arbejder vi med at øge brugen af sanserum, så vi søger dig, der har erfaring med sanseintegration og som vil gå forrest i arbejdet med at øge brugen af sanserum og beroligende metoder.
  • Øge brugen af sansemodulation. I begge afsnit vil vi gerne klædes bedre på til at bruge sansemodulation som en del af behandlingen hele døgnet, og derfor har vi behov for, at du underviser og vejleder det øvrige personale på afsnittene, så vi i samlet flok kan sikre, at der er tilbud til patienterne hele dagen, og ikke kun når fysioterapeuten er på arbejde.
Der er et ønske fra patienter og personale om, at vi tilbyder forskelligartede aktiviteter under indlæggelsen, blandt andet grupper med tilpasset fysisk aktivitet/træning samt grupper med karakter af afspænding/mindfulness og kropsbevidsthedstræning.

Tværfaglig sparring sker på daglig basis i de afsnit, du er tilknyttet. Sparring i fysioterapeutgruppen finder sted i faste møder en gang om måneden samt ved temadage ca. 2 gange årligt. Herudover er det meget nærliggende, at du vil få et tættere samarbejde med den psykomotoriske terapeut i afsnit E samt med fysioterapeuten fra de to øvrige åbne afsnit.

Vores forventninger til dig
Arbejdet er meget selvstændigt, og på mange områder er du selv med til at definere indholdet. Derfor søger vi en fysioterapeut, der har viden om og gerne erfaring med at arbejde med psykiatriske patienter.

Derudover søger vi dig, der:

  • trives i at arbejde selvstændigt og har mod på at yde fysioterapi til to afsnit, der kan have forskellige behov
  • gerne har erfaring med sanseintegration og udarbejdelse af sanseprofiler (ASP)
  • kan selvstændigt udvikle og varetage grupper samt individuelle behandlinger
  • gerne har kursus i BBAT
  • kan foretage fysioterapeutiske vurderinger og undersøgelser for at afdække patienternes behov for fysioterapeutisk intervention
  • gerne har erfaring i at udarbejde genoptræningsplaner
  • syntes det er sjovt og lærerigt at være den, der står for fysioterapien i afsnittene.
Hvorfor skal du søge jobbet hos os?
Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med varierende opgaver. Vi tilbyder dig et godt arbejdsmiljø med engagerede og erfarne tværfaglige kollegaer.

For dig der er ny i psykiatrien, tilbyder vi undervisnings- og internatforløbet ”Godt på vej” som introduktion til specialet. Og du får en Individuelt tilpasset introduktion.

Vi sørger for at klæde dig godt på til rollen via daglig tværfaglig sparring og ugentlig tværfaglig supervision ved psykolog. Du får desuden løbende tværfaglig undervisning samt månedlig sparring og temadage ca. 2 gange årligt i terapeutgruppen

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer om ugen med fri i weekender og på helligdage.

Tiltrædelse den 1. april 2020 eller efter aftale.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Region Hovedstadens Psykiatri er fra den 1. januar 2020 en ”røgfri arbejdsplads”, da vi gerne vil støtte op om din og dine kollegaers sundhed.

Er du interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lena Theilgaard på 3864 1703.

Søg stillingen via link på siden senest mandag den 16. marts 2020 kl. 12.00
Vi forventer at holde samtaler den 20. marts 2020.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.