Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til fast stilling søges til afsnit 1 ved Fysio- og Ergoterapi, Aarhus Universitetshospital

Med tiltrædelse den 1. januar 2021 søger vi i afsnit 1 en fysioterapeut til en fast stilling med 37 timer om ugen. Det er teamet, der dækker mave-tarm kirurgi, nyremedicin, leversygdomme og urinvejskirurgi, som skal have en ny kollega. Du vil primært komme til at løse arbejdsopgaver inden for mave-tarm kirurgi samt nyremedicin i tæt samarbejde med de andre fysioterapeuter inden for specialerne. Ved kollegaers fravær skal der også løses patientopgaver inden for de andre specialer i teamet.

Dine arbejdsopgaver er vurdering af funktionsevne og genoptræningspotentiale af patienter i komplekse forløb. Endvidere mobilisering, træning, respirationsfysioterapi, instruktion og vejledning, tilpasning og udlån af hjælpemidler, udarbejdelse af status og genoptræningsplaner samt dokumentation i EPJ. Du vil arbejde i tæt samarbejde med afdelingernes andre fysioterapeuter samt afdelingens personale. Du kommer løbende til at arbejde med fagets udvikling i samarbejde med kollega. Arbejdstiden er i øjeblikket mellem kl. 8.00 - 16.00. Der er weekendarbejde ca. hver 6. uge, og der er vagter i dagtiden på helligdage.  

Vi tilbyder

  • en arbejdsplads hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling
  • et job i en dynamisk afdeling, hvor der løbende er fokus på fagets udvikling, kvalitetssikring og forskning
  • ansættelse i et seriøst arbejdende og velfungerende afsnit med godt humør.

Vi forventer, at du
  • har erfaring med komplekse patientforløb i hospitalsregi inden for de specifikke specialer som teamet dækker
  • har erfaring med respirationsfysioterapi
  • er empatisk, åben og realistisk i mødet med og behandlingen af mennesker med livstruende/kroniske sygedomme
  • har blik for og erfaring med faglig udvikling og fortsat tager ansvar for at udvikle faget fremadrettet
  • har gode kompetencer mht fleksibilitet og evne til at bevare overblikket i en travl hverdag, som ofte er uforudsigelig, og hvor lagte planer ofte må revideres
  • kan trives på en arbejdsplads, der er i konstant forandring, og at du ser muligheder frem for begrænsninger.

Vi er
Ét af de fem afsnit som Fysio- og Ergoterapi består af. Afsnit 1 er en tværfaglig gruppe bestående af både ergoterapeuter, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter og en funktionsleder. Gruppen er blandet både alders- og erfaringsmæssigt.

Afsnit 1 er opdelt i tre teams. Der er to fysiopterapeutiske teams – det ene team dækker nyresygdomme, urinvejskirurgi inkl. bækkebundspatienter, leversygdomme og mave- og tarmkirurgi. Det er i dette team vi mangler en ny kollega. Det andet fysioterapeutiske team dækker kræft, plastikkirurgi, øre-næse-hals, blodsygsomme, Dansk Center for Partikelterapi, lymfødemklinik og cancer mammahold. I afsnit 1 er der også et ergoterapeutisk team, som dækker alle ovennævnte specialer, der er i afsnit 1 samt i afsnit 2.

Visionen for Aarhus Universitetshospital er ”Den største viden – den bedste behandling”. I Fysio- og Ergoterapi understøtter vi bl.a. denne vision med vores Forsknings- og udviklingsstrategi. Vi har i afdelingen en forsknings- og udviklingsenhed og udviklingsterapeuter. Ligeledes understøtter vi visionen med afholdelse af årlige MU-samtaler med udarbejdelse af individuelle handleplaner,  ligesom der udarbejdes årlige kompetenceudviklingsplaner i de respektive afsnit.

Aarhus Universitetshospital er uddannelsessted for såvel ergoterapeut- som fysioterapeutstuderende. Det er derfor en naturlig del af vores hverdag at vejlede studerende og inddrage dem i arbejdet.

Nærmere oplysninger fås ved ledende terapeut Birgitte Bille Brahe på 7845 6730.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der må påregnes prøvetid i de første tre måneder af ansættelsen. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.
 
Ansøgningsfrist er den 31. oktober 2020 og vi holder ansættelsessamtaler den 6. november 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.