Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til genoptræning i Bornholms Regionskommune

Genoptræningsenheden, Center for Sundhed og Forebyggelse, søger ny kollega, med lyst og mod på faglige udfordringer i et stærkt fællesskab. Stillingen er på 30 timer med start 1. august 2020 eller snarest derefter.

Hvem er vi?

Vi er 34 kollegaer; ergo-, fysioterapeuter og træningsassistent som tilbyder en velfungerende arbejdsplads med høj grad af indflydelse. Vores Kerneopgave sætter retning og vores værdier er rammesættende for vores tilgang til at arbejde og være kollegaer sammen på. Fleksibilitet går begge veje, - humor og respekt for hinandens forskelligheder er en del af den gode trivsel vi sætter højt. 

Hvad skal der ske?

Stillingen har base på Sønderbo i Rønne, opgaverne fordeler sig mellem almen genoptræning af skulder diagnoser, både på hold og individuelt, samt genoptræning indenfor det geriatriske felt, ligeledes både hold og individuelt, herunder hjemme-træninger.

For at sikre et stærkt fokus på faglig kvalitet er ergo- og fysioterapeuterne organiseret i fagfællesskaber, hvor der er mulighed for sparring, læring og refleksion. Det er også her at den faglige retning for genoptræning inden for et givent diagnosefelt lægges, og koordinering af borgerforløb foregår.

På Sundhedsområdet i Bornholms Regionskommune arbejder vi systematisk med den rehabiliterende indsats i mødet med borgerne, hvor genoptræning er en naturlig del af mange rehabiliteringsforløb.
Tilgangen er at borgeren er i centrum for en forebyggende indsats, som ikke er færdig før borgeren er guidet videre til fysiske aktiviteter på egen hånd eller i lokalsamfundet. Det giver et tæt samarbejde på tværs af fagligheder og en inspirerende og bred samarbejdsflade – både i centret, på tværs i kommunen og med Bornholms Hospital.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet fysioterapeut med interesse og erfaring inden for ovennævnte arbejdsområder
  • Kan arbejde selvstændigt og deltager aktivt i det tværfaglige samarbejde
  • Har en anerkendende tilgang til borgere, pårørende, kollegaer og ledelse   
     

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. den 01-08-2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 01-07-2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 08.07.2020

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tashiea Stender Alstrup på 56929848.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.