Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til hjemmebehandlinger

Fysiofresh er en udekørende fysioterapiklinik i vækst. Vi er et lille hold af erfarne fysioterapeuter, som tilbyder fysioterapi hjemme hos vores klienter. Vores hjemmebehandlinger er et privat kvalitetstilbud og varer en hel time, hvilket betyder god tid til grundig behandling og omsorg. Du kan se nogle udtalelser fra vores klienter her.

Vores klienter vil et langt og godt liv og prioriterer deres behandling og træning. Du vil derfor opleve stort engagement og god energi i din hverdag. Problematikkerne, som du vil arbejde med, er ofte komplicerede, hvilket gør arbejdet fagligt spændende og udviklende.

Vi søger lige nu en fysioterapeut til vores hold. Du er autoriseret fysioterapeut, har flere års klinisk erfaring og kan arbejde selvstændigt. Har du erfaring med og interesse for geriatrisk fysioterapi, er det en fordel. Som person er du positiv og tillidsvækkende, og du kan identificere dig med vores værdier: kvalitet, omsorg og passion. ??

Det er vigtigt, at du i tillæg til dit faglige håndværk er service-minded, god til at lytte og kan yde omsorg, der rækker længere end det fysioterapeutiske. Vores administrative team tager sig af alt det praktiske, så du kan fokusere på at yde den bedste behandling.

Rollen kan være fuldtid eller deltid med opstart hurtigst muligt. Du skal have egen bil. Vi tilbyder et samarbejde med god fleksibilitet og attraktiv økonomi.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.