Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til Klinik for Fysioterapi i Pandrup

Vi søger pr. 1/6 en autoriseret fysioterapeut til en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt til varierende klinikarbejde og arbejdsopgaver ude af huset.

Klinikken består aktuelt af 7 fysioterapeuter med hvert sit arbejdsområde, der gør at vi kan tilbyde stor faglig erfaring og en bred uddannelse- og behandlingsmæssig baggrund indenfor almen fysioterapi og genoptræning, samt specialområder som børnebehandling, ridefysioterapi, bassintræning og akupunktur. Generelt set er vi en klinik, der arbejder ”hands on” for at fremme og facilitere kundernes rehabilitering.

Klinikkens fysioterapeuter deltager løbende i kurser og videreuddannelser og har hver især vores specielle interesse- og arbejdsområder, hvilket gør at vi kan tilbyde et bredt behandlingsmæssigt grundlag og et højt fagligt kompetenceniveau.

Som medarbejder har du fokus på at yde et højt serviceniveau, er imødekommende, ansvarsfuld og evner at arbejde og tænke selvstændigt. Vi ønsker ligeledes en medarbejder der er sympatisk, har humor og besidder handlekraft.

Stillingen vil primært omfatte arbejdsopgaver på klinikken, mens opgaver ude af huset kan forekomme i varierende omfang. Derfor er det en fordel hvis ansøger har egen bil, som kan benyttes i arbejdstiden.

Ansættelse på funktionærvilkår, jf. Danske Fysioterapeuters basiskontrakt, med fast månedsløn.

Ansøgninger accepteres kun i elektronisk form sendt pr. e-mail fysiopandrup@mail.tele.dk. Eventuelle spørgsmål til stillingen bedes også stillet til anførte e-mail eller pr. telefon 98 24 63 78.

Ansøgningsfrist er 22/04-2021. Samtaler afholdes løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.