Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til længerevarende vikariat søges til Psykiatrisk Center Glostrup

Psykiatrisk Center Glostrup søger en fysioterapeut til et vikariat på 20 timer ugentligt til besættelse fra d. 1. juni 2018 (eller tidligere hvis muligt) til d. 31. december 2019. Ansættelsesstedet vil være på Nordre Ringvej matriklen, hvor man indgår i Enheden for Sundhedsfremme.

Vores center består af ca. 200 senge fordelt på 12 døgnafsnit. Der er knyttet 16 ambulatorier til centeret. Overordnede indsatsområder i centeret er recovery, brugerinddragelse og nedbringelse af tvang. Dertil starter vi i 2018 et projekt om medicinnedtrapning til patienter med skizofreni.

Som fysioterapeut vil du blive en del af terapienheden som i øjeblikket består af:
En ledende terapeut, en klinisk underviser i fysioterapi, 5 fysioterapeuter, en afdelingsergoterapeut og kl. underviser i ergoterapi, samt 10 ergoterapeuter. Dertil har vi terapeuter ansat på rehabiliterings afsnit og i vores retspsykiatriske team. Fysio- og ergoterapeuterne arbejder tæt sammen, dels ude i afsnittene, dels i vores tværgående gruppetilbud.

Vores fysioterapeutiske arbejdsområde omfatter tilsyn, udredning, individuel behandling og gruppebehandling. Patienterne tilbydes et varieret udbud af hold inden for kropsterapi og fysisk aktivitet, som man indgår i varetagelsen af. Vi modtager i øjeblikket fysioterapeut-studerende fra 1., 2. og 6. semester fra Fysioterapeutuddannelsen Metropol i København.

Vi tilbyder en dynamisk og udfordrende dagligdag med gode muligheder for sparring og udvikling. Vi er en gruppe terapeuter med stort engagement og høj faglig bevidsthed. Vi arbejder hen imod at basere vores kliniske arbejde på validerede og evidensbaserede redskaber og metoder. Vores tilbud justeres løbende med henblik på at kunne tilbyde patienterne relevant undersøgelse og behandling af høj kvalitet.
Der vil være 14 dages introduktion og man får tildelt en mentor ved ansættelsesstart.

Vi forventer at du:

  • Er fagligt velfunderet og har erfaring fra psykiatri.
  • Har erfaring med / interesse for holdtræning.
  • Erfaring med / interesse for BBAT.
  • Er indstillet på at arbejde med fysioterapeutstuderende.
  • Kan arbejde selvstændigt.
  • Er fleksibel i tilrettelæggelse af arbejdet.
  • Er ansvarsfuld og har gode samarbejdsevner.

Løn i henhold til overenskomst mellem Danske regioner og DF, samt principperne for lokal løndannelse.

Yderligere oplysninger fås hos:
Ledende terapeut Vibeke Tauber, telefon 24643910, mail: vibeke.tauber@regionh.dk

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 18. april kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17


Du kan læse mere om, hvordan det er at være ansat i Region Hovedstadens Psykiatri på vores onboarding site, klik herIkke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her