Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til Skibby

Vi søger en faglig dygtig fysioterapeut til en fast stilling inden for cancer og geriatri, som også skal vikariere på knæskadeområdet året ud. Stillingen er på 32 timer om ugen med start 1. maj. Du får base på Nordhøj i Skibby, hvor du bliver tilknyttet et team, hvor vi er tre ergoterapeuter, elleve fysioterapeuter og en administrativ medarbejder.

Genoptræning og forebyggelse
Dit ansvarsområde er primært genoptræning af borgere indenfor det cancer og geriatri efter sundhedslovens § 140, § 119 og servicelovens § 86, stk.1. Stillingen indeholder også tværkommunalt samarbejde med undervisning på cancerforløbsprogrammer.

Genoptræningen kan foregå på træningscentret, i nærområdet eller i borgers eget hjem.

Du vurderer borgerens aktivitets- og deltagelsesniveau, og sætter i den forbindelse mål for træningen igennem brugerintegreret samarbejde med den enkelte borger og planlægger den målrettede fysioterapeutiske intervention. Du vil dagligt være i tæt samarbejde med både ergo- og fysioterapeuterne i teamet, særligt i forbindelse med planlægning af de enkelte forløb og hold.

Arbejdet indebærer dokumentation i vores elektroniske borgerjournal CURA.

Du arbejder løsningsorienteret og følger borgeren til dørs
Du har fokus på faglighed og er god til at planlægge og strukturere dit arbejde i en til tider travl hverdag.

Du tager afsæt i den enkelte borgers situation, ønsker og behov. Du er god til at motivere og sætte mål for træningen. Du er en god kollega og samarbejdspartner i forhold til at samarbejde omkring den enkelte borger, både mono- og tværprofessionelt. Men i høj grad også i forhold til at tage ansvar for generel opgaveløsning i teamet, hvor vi hjælper hinanden og har stor grad af flexibilitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen
Forebyggelse og Træning i Frederikssund Kommune er fysisk placeret på to matrikler; Solgården i Slangerup og Nordhøj i Skibby. Vi er en dynamisk og engageret gruppe med i alt 23 fysioterapeuter, otte ergoterapeuter, to sygeplejesker, en diætist, en udviklingsterapeut og to administrativ medarbejder.
Vi har en klinisk underviser og modtager ergoterapeutstuderende fra Københavns Professionshøjskole.

Et godt arbejdsmiljø og faglig udvikling har høj prioritet i vores hverdag. Vi udvikler løbende borgernes forløb og kvalitetssikrer ydelserne, ligesom vi kontinuerligt har projekter som du eventuelt kan være med til at understøtte.

Vi bestræber os på at arbejde med hele borgerens livssituation og har et tæt samarbejde med Rehabiliteringsafdelingen, Døgnplejen, Jobcentret og Visitationen i Frederikssund Kommune.

Se mere på vores hjemmeside: https://www.frederikssund.dk/Borger/Sundhed/Genoptraening

Vil du vide mere om stillingen
Ring til Områdeleder Niels Lund Jans på telefon 21 54 06 30.

Ansøgningsfrist
Søndag den 11. april.

Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 21. april.

Ansættelsesforhold
32 timer

Tiltrædelse
1. maj eller snarest mulig

Kontakt
Områdeleder Niels Lund Jans

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.