Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut til Slangerup

Fysioterapeut til Træningsenheden
Vores fysioterapeut som har arbejdet i Træningsenheden i 20 år har søgt nye udfordringer og vi søger derfor en engageret og erfaren fysioterapeut til en 35 timers fast stilling med base i Træningsenhedens lokaler på Solgården i Slangerup. Her vil du blive tilknyttet et team med 9 fysioterapeuter og 5 ergoterapeuter.

Dine arbejdsopgaver
Dit primære ansvarsområde vil være genoptræning ifølge sundhedslovens § 140 og servicelovens § 86,stk.1 af borgere med neurologiske og reumatologiske problematikker.
Træningen vil foregå på hold eller individuelt på centeret eller i borgerens eget hjem.
De neurologiske hold varetages tværfagligt af både fysio- og ergoterapeuter. Du skal have gode samarbejdsevner, da vi samarbejder bredt med flere aktører på området, bl.a. hjerneskadekoordinator og hverdagsrehabilitering.
Vi vægter at du har erfaring og relevante kurser indenfor området.
På vores reumatologiske hold, har vi borgere med reumatologiske lidelser i ekstremiteterne. Foruden genoptræning på holdet afholder vi også jævnligt gigtskole, hvor borgerne undervises i bla. sygdom, smertehåndtering og ledbeskyttelse. Du vil skulle varetage dette hold i fællesskab med ergoterapeut. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med genoptræning af reumatologiske lidelser.
Du skal arbejde med at vurdere borgernes træningsbehov og ressourcer, udarbejde øvelsesprogrammer og instruere og vejlede borgerne. Arbejdet indebærer dokumentation i vores elektroniske borgerjournal CSC Vitae, som pr. 1. september udskiftes med et nyt system, Cura Care fra Systematic.

Du arbejder løsningsorienteret og følger borgeren til dørs
Vi forventer du er en solid og fleksibel samarbejdspartner både i forhold til de forskellige borgere i målgruppen og kollegialt på det mono- og tværfaglige plan. Du tager afsæt i den enkelte borgers situation, ønsker og behov og er god til at motivere og sætte mål for træningen, samt evt. inddrage pårørende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen
Træningsenheden i Frederikssund Kommune er fysisk placeret på to matrikler; Solgården i Slangerup og
Nordhøj i Skibby. Vi er en dynamisk og engageret gruppe med i alt 22 fysioterapeuter, 7 ergoterapeuter, 1 udviklingsterapeut og 1 administrativmedarbejder.
Et godt arbejdsmiljø og faglig udvikling har høj prioritet i vores travle hverdag. Vi udvikler løbende borgernes
forløb og kvalitetssikrer ydelserne, ligesom vi kontinuerligt har projekter indenfor fysio- og ergoterapi, som du eventuelt kan være med til at understøtte.
Vi bestræber os på at arbejde med hele borgerens livssituation og har et tæt samarbejde med
Rehabiliteringsafdelingen, Døgnplejen, Jobcentret og Visitationen i Frederikssund Kommune.
Se mere på vores hjemmeside (http://www.frederikssund.dk/Borger/Sundhed/Traening).

Vil du vide mere om stillingen
Ring til områdeleder Niels Lund Jans på 21 54 06 30.

Ansøgningsfrist søndag den 22. april
Vi forventer at afholder samtaler torsdag den 26. april-

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
snarest muligt

Kontakt
Niels Lund Jans på 21 54 06 30

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her