Fysioterapeut til Specialfysioterapien (barselsvikariat)

Har du lyst til at arbejde med voksne, udviklingshæmmede borgere med forskellige fysiske funktionsnedsættelser?
 
Specialfysioterapien søger fysioterapeut til barselsvikariat 30 timer ugentligt fra den 1. april 2018 eller snarest herefter.
 
Om Specialfysioterapien
Specialfysioterapien er et tilbud til alle voksne, udviklingshæmmede borgere i hele Københavns Kommune og ligger på Fussingsvej på Amager.   
 
Vi arbejder primært med individuelle behandlinger og træning af borgerne, men vi har også sundhedsfremmehold hold, hold med vedligeholdende træning, så som motionshold og udehold, og vi genoptræner borgere med genoptræningsplaner. Vi bruger en del tid på hjælpemiddel- og kørestolstilpasning, supervision samt tværfagligt samarbejde omkring den enkelte borger. Vi har samarbejde med pædagoger, sygeplejersker, ergoterapeuter, læger, sagsbehandlere, psykiatere, bandagister m.fl.  
 
Terapien består af 12 fysioterapeuter, to badeassistenter, og en omsorgsmedhjælper. Vi synes selv, vi har en god og spændende arbejdsplads med muligheder for udfordring og udvikling, og vi har nogle gode rammer at udfolde os i. Udover vores fysioterapier, der er fordelt på flere matrikler, har vi gode udendørsfaciliteter på flere af matriklerne.  
 
Specialfysioterapien er en del af Center for Omsorg og Specialpædagogik under Borgercenter Handicap, som ligger under Socialforvaltningen i Københavns Kommune.   
 
Om dig
Du skal være uddannet fysioterapeut og næsten vigtigst af alt, så skal du have lyst til at arbejde med voksne, udviklingshæmmede borgere med forskellige fysiske funktionsnedsættelser. Det er en fordel med kendskab til brugergruppen, men det er ikke en betingelse.  
 
Mere information
Er du interesseret og har brug for yderligere oplysninger, kan du ringe til Astrid Buch Hansen på 3530 3337. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 5. marts 2018 
Vi afholder ansættelsessamtaler den 9. marts 2018.   
 
Faktaboks om COS  
Center for Omsorg og Specialpædagogik er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med ni botilbud med omkring 335 borgere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud.  
 
Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højest mulig livskvalitet.  Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering.  
Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Fysioterapeut til Rygcentret i Sundhedshus Nørrebro

Sundhedshus Nørrebro

Vi søger en fysioterapeut til en fast stilling på 37 timer om ugen til besættelse den 1. april 2018 eller snarest herefter og et barselsvikariat til besættelse den 1. juni 2018. Du skal have autorisation som fysioterapeut. Sundhedshus Nørrebro Sundh...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Fysioterapeut til brystspeciale i Sundhedshus Vesterbro

Sundhedshus Vesterbro

Sundhed og Genoptræning, Sundhedshus Vesterbro søger en fagligt velfunderet fysioterapeut med erfaring indenfor genoptræning og manuel behandling af brystopererede kvinder. Sundhedshus Vesterbro har bydækkende speciale i genoptræning af kvinder med ...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Visitator (ergoterapeut, sygeplejerske el. fysioterapeut) til Lokalområdet Indre By/Østebro/Christianshavn (barselsvikariat)

LK Indre By/Østerbro Visitation

Visitationen Indre By Østerbro Christianshavn søger et barselsvikariat til en velfungerende arbejdsplads i konstant udvikling. Vikariatet løber fra den 1. april til den 31.oktober 2018. Vi sagsbehandler ud fra en helhedsorienteret tankegang og med u...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

En fysioterapeut søges til vikariat i Fysio-og Ergoterapien på Hvidovre Hospital

Fysio- og Ergoterapeutisk afd.

Brøndby
Vi søger en fysioterapeut til 2 års vikariat, da en af vores fysioterapeuter starter på PhD studie. Vikariatet er på 37 timer. Om jobbet Stillingen er i vores ortopæd kirurgiske gruppe, som betjener hospitalets ortopæd kirurgiske afdeling. Vi er en ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

En fysioterapeut søges til Fysio-og Ergoterapien på Hvidovre Hospital

Fysio- og Ergoterapeutisk afd.

Brøndby
Vi søger en fysioterapeut til fastansættelse, da en af vores kollegaer går på pension. Stillingen er på 37 timer. Om jobbet Stillingen er i vores ortopæd kirurgiske gruppe, som betjener hospitalets ortopæd kirurgiske afdeling. Vi er en gruppe med 22...