Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut, Vedligeholdende træning, fast stilling, 31 timer pr. uge

Stilling ønskes besat fra 1. juni 2021 eller snarest herefter. Man ansættes i Randers kommune, men som udgangspunkt er stillingen knyttet teamet på Kollektivhuset, som er ét af vores tre centre, som tilbyder vedligeholdende træning efter Serviceloven.

Vil du være vores nye kollega?

Vores pejlemærke er den rehabiliterende tilgang! Du har derfor altid har øje for, hvordan den enkelte borger kan øge sin funktionsevne og opnå eller bibeholde et aktivt og selvstændigt liv.

Vi er et arbejdssted med særligt fokus på træning, hvor fysiske og kognitive færdigheder trænes sideløbende, og hvor socialt samvær er limen, der får det hele til at hænge sammen, og som skaber glæde og livsmod. Du kommer forhåbentlig med erfaring, uddannelse og nye ideer inden for dette område!

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå vedligeholdende træning af ældre medborgere, der bor i eget hjem eller på et af plejecentrene. Målgruppen vil være borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, eller som har særlige sociale problemer.

Det vil være en fordel, hvis du har kompetencer og erfaring indenfor generel fysioterapeutisk udredning og træning. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring inden for geriatri, demensområdet og rehabilitering.
Som én af fysioterapeuterne i gruppen vil du være den, der bidrager til det tværfaglige samarbejde med en særlig indsigt i og opmærksomhed på den fysiske træning og dennes betydning for borgernes liv. Vi er en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for at være med til at præge det faglige indhold, herunder at være med til at søge midler og igangsætte projekter.

Du vil få samarbejdsrelationer med både borgere, pårørende, terapeuter og plejepersonale. Derfor søger vi en person, som:

  • Har et positivt livssyn og tager glæde og energi med ind i gruppen af kolleger
  • Ser det hele menneske bag den enkelte borgers behov
  • Ser muligheder for forbedringer i det store og i det små, byder ind og tager initiativ og ansvar
  • Har en evidensbaseret tilgang og er nysgerrig på at opsøge ny viden
  • Er god til at strukturere og organisere, og har blik for optimering af ressourcerne
  • Kan arbejde selvstændigt og i teams
  • Kan skabe og arbejde med netværk og relationer
Du bliver en del af vores trænende team på 9 personer med følgende faglig baggrund; Fysioterapeut, ergoterapeut, SOSU-assistent eller - hjælper.
Vi er et team med fagligt kompetente og engagerede kolleger. Samarbejde og faglig sparring med de andre terapeuter indgår som en naturlig del af hverdagen.

Da der jævnligt er hjemmebesøg kræver stillingen, at du har kørekort. Hvis du selv har mulighed for at stille en bil til rådighed, ydes der kørselsgodtgørelse.

Der er også mulighed for at låne en cykel eller en plejebil. En del hjemmebesøg kan foregå vha. cykel.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos leder af Vedligeholdende træning og frivillighed Marie Louise Nyborg, telefon 30 34 19 13, eller fysioterapeut Sophie Dueholm tlf. 89 15 88 30.
Vi have modtaget din ansøgning senest den 16. april, 2021 for at du kan komme i betragtning. Samtaler forventes afholdt den 26. april, 2021

Løn efter gældende overenskomst. Overenskomstmæssigt vil du vil være selvtilrettelæggende.

Hvis du indstilles til stillingen, vil du blive bedt om at indhente straffeattest.

Ansættelsesforhold
Fastansættelse

Tiltrædelse
01-06-2021

Ansøgningsfrist
16-04-2021 23:59

Virksomhedens oplysninger
Omr VEST Træning og aktivitet

Kontaktperson
Charlotte Carøe Borch

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.