Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeuter søges til Afsnit 5, Fysio- og Ergoterapi, Aarhus Universitetshospital

Vi søger fire fysioterapeuter til henholdsvis en fast stilling, to barselsvikariater og  et årsvikariat. Alle stillingerne er indenfor hjerne-  og rygkirurgi samt intensiv afsnit. Der kan muligvis blive et vikariat af kortere varighed på Strokeafsnit.

1. december 2020 til 30. august 2021: To barselsvikariater på 37 timer,  evt. med mulighed for forlængelse. 

1. januar 2021 til 31. december 2021: Et vikariat på 33 timer.

1. februar 2021: En fast stilling, 37 timer.

Skriv i ansøgningen, hvilke stillinger du søger.

På alle afsnit arbejder vi primært i den akutte fase. Vi er med til at vurdere patientens rehabiliteringspotentiale og sikre god overlevering til videre rehabilitering i samarbejde med afdelingens øvrige personale.

Ti fysioterapeuter varetager opgaverne på de nævnte afsnit, og er opdelt i to subgrupper, henholdsvis Hjerne- og ryg sengeafsnit og Intensiv. Du vil primært været tilknyttet en af subgrupperne.

Idet vi også indgår i et projekt, vil der i stillingerne indgå arbejde i tidsrummet 15.00 til 18.00, hvor der afvikles ryghold to dage om ugen. Det vil indgå i arbejdstiden.

Du vil blive introduceret til specialerne.

Vi tilbyder

 • et meget varieret dagsprogram i en akut afdeling
 • en dynamisk og travl arbejdsplads i stadig udvikling og forandring, med løbende fokus på fagets udvikling, kvalitetssikring og forskning
 • et højt fagligt niveau, med engagerede og erfarne kolleger, der brænder for deres specialer, med gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • et godt arbejdsmiljø, som er præget af en god omgangstone og gerne krydret med humor
 • et godt mono – og tværfagligt samarbejde, som er essentielt for at sikre optimale patientforløb.
En stor del af dine arbejdsopgaver vil være:
undersøgelse, vurdering og behandling af patienter med skader i CNS.


På Hjerne- og rygkirurgisk afsnit arbejder vi primært med
 • traumatisk hjerneskade
 • tumor i centralnervesystemet
 • subarachnoidal -, subdural – og epidural blødning
 • para - eller tetraplegi
 • discusprolaps, spinalstenose og stivgørende rygoperationer
 • respirationsfysioterapi
 • dokumentation og udarbejdelse af genoptræningsplaner

På Intensiv arbejder vi primært med
 • blandet intensiv - på det ene afsnit
 • mobilisering, træning og vurdering af funktionsevne af de kritisk syge patienter fra Hjerne – og rygkirurgisk afdeling - på det andet afsnit. 

På Stroke arbejder vi primært med
 • Undersøgelse, vurdering og behandling af apopleksipatienter
 • hurtig stillingtagen til rehabiliteringsbehov for den enkelte patient
 • plan for evt. rehabilitering i samarbejde med det tværfaglige team
 • respirationsfysioterapi
 • dokumentation, herunder udarbejdelse af genoptræningsplaner.

Vi forventer, at du
 • har et godt fundament såvel klinisk som teoretisk inden for neurologien / neurorehabilitering, og intensive speciale, og har lyst til at have holdtræning
 • har gode samarbejdsevner både mono- og tværfagligt, og ser samarbejdet være afgørende for den bedste patientbehandling
 • har gode kommunikationsevner, såvel skriftligt som mundtligt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med dokumentation i Midt -EPJ
 • kan arbejde selvstændigt og planlægge, prioritere og håndtere en travl hverdag
 • har lyst til, samt tager medansvar for og initiativ til at bevare og være med til højne det neurologiske og intensive speciale, samt når der skal løses andre opgaver end de patientrelaterede, også evner at udnytte tiden til at nå disse opgaver
 • kan bidrage til gruppens sociale liv med humor, åbenhed, og være med til at fastholde og udvikle et godt arbejdsmiljø og være med til at løfte i flok
 • er fleksibel og omstillingsparat, idet hverdagen ofte er er uforudsigelig, og planer ofte må revideres.
Du bliver en del af Fysio – og Ergoterapi, Afsnit 5, som består af 18 fysioterapeuter og 13 ergoterapeuter, med blandet alder og erfaring. Terapeuterne er opdelt i team, og vi varetager specialerne Hjerne- og rygkirurgi,  Intensiv, Stroke og Almen neurologi, samt et rehabiliteringssafsnit.

Som ansat i Afsnit 5 er du primært tilknyttet et af de nævnte specialer, men alle er fælles om at varetage afsnittes opgaver. Du skal derfor være indstillet på også at varetage opgaver inden for de øvrige specialer i Afsnit 5. Du kommer ikke til at skulle varetage opgaver på rehabiliteringsafsnittet.

I hele Fysio- og Ergoterapi er vi 175 terapeuter fordelt i 5 Afsnit, og tilsvarende forskellige geografier på Aarhus Universitetshospital.

Visionen for Aarhus Universitetshospital er ”Den største viden - den bedste behandling”. I Fysio- og Ergoterapi understøtter vi bl.a. denne vision med vores Forsknings- og udviklingsstrategi. Vi har i afdelingen en forsknings- og udviklingsenhed, og udviklingsterapeuter. Det betyder, at der er en tæt relation mellem det kliniske arbejde og udviklingsarbejdet, og der er en forventning om, at du har lyst til at bidrage til dette samarbejde. Ligeledes understøtter vi visionen med afholdelse af årlige MUS samtaler med udarbejdelse af individuelle handleplaner, ligesom der udarbejdes årlige kompetenceudviklingsplaner i de respektive afsnit.

Aarhus Universitetshospital er uddannelsessted for såvel fysioterapeut - som ergoterapeutstuderende. Det er derfor en naturlig del af vores hverdag, at vejlede studerende og inddrage dem i arbejdet.

Arbejdstiden ligger i øjeblikket indenfor tidsrummet 7.30 -16.00, og til kl. 18.00 de dage der er ryghold.  Weekendvagt er for nuværende ca. hver 5.- 6. weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Der må på beregnes prøvetid på 3 måneder.

Eksamensbevis, autorisation og udførligt CV vedlægges ansøgningen.

Ansøgningsfrist er søndag den 18. oktober 2020.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted mandag den 26. oktober eller tirsdag den 27. oktober 2020.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan du få ved at henvende dig til ledende terapeut Kirsten Kiil-Nielsen, Fysio – og Ergoterapi, Aarhus Universitetshospital, på 24786030 (direkte) eller 78456750.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.