Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeuter søges til nyoprettede stillinger i Fysio-og Ergoterapien på Hvidovre Hospital

Vi søger 2 fysioterapeuter til fastansættelse. Stillingerne er på 37 timer.

Om jobbet
I forbindelse med oprettelse af aftenvagt på vores gastro-kirurgiske sengeafsnit, har vi to nye fysioterapeutstillinger. Stillingerne er i vores medicinske gruppe, som betjener hospitalets gastroenterologiske og medicinske afdelinger. Fordelene ved at der er fysioterapeuter på afdelingen om aftenen, kom virkeligt i fokus under Corona pandemien. Men allerede inden Corona havde vi forsøgsvis haft fysioterapeuter i aftenvagt på Gastroenheden. Dette bevirkede at vores medicinske fysioterapeuter stod stærk og hurtigt kunne indgå i et beredskab på Covid- afsnittene med akut syge patienter. Det er derfor glædeligt at hospitalet opretter to nye stillinger så værdien af fysioterapeuter i aftenvagt for både patienter og personale videreføres.

Vi behandler en meget bred gruppe af medicinske og kirurgiske patienter, hvor mange er svage og i et akut forløb. Arbejdet til denne stilling vil primært bestå af vurderinger og genoptræning af indlagte patienter samt respirationsfysioterapi. Vi har fokus på en tidlig og fyldestgørende funktionsvurdering information til patienter og pårørende om selvtræning og ved behov igangsætte relevant fysioterapeutisk genoptræning så tidligt som muligt under indlæggelsen og efterfølgende GGOP. I afdelingen arbejder vi struktureret med Patient Empowerment, og i at gøre patienter så selvstændige som muligt. Vi har tilknyttet en udviklingsterapeut i gruppen.

Foruden det daglige arbejde med at vurdere, genoptræne, behandle og igangsætte det videre genoptræningsforløb for de indlagte patienter, har vi fokus på faglig udvikling, der kan optimere det fysioterapeutiske tilbud til patienterne.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du får en travl og udfordrende arbejdsdag inden for gruppens mange forskellige specialer og diagnoser. Uddannelse og forskning er en del af Fysio- og Ergoterapiens samlede opgavevaretagelse. Du vil blive en del af et dynamisk team, hvor der er god stemning og tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, der er gode til at lære fra sig. Vi har Mentorordning som alle nye tilbydes at deltage i, ud over introduktion til arbejdsopgaver via kollega og afdelingsterapeut.

Vi har ligeledes en Brobygningsordning, hvor fysioterapeuter fra medicinsk gruppe bytter i en periode af 6 måneder med en fysioterapeut fra ortopædkirurgisk gruppe.

Dine kompetencer
Vi har brug for fysioterapeuter, som er i stand til at prioritere arbejdsopgaverne, er arbejdsom og holder overblik, særlig i de situationer hvor det brænder på. Du arbejder selvstændigt, men fungerer også godt i teams. Du skaber samarbejde og relationer med mange forskellige mennesker; såvel patienter som på tværs af hele organisationen. Samtidig er du rummelig, initiativrig og trives i en kompleks og afvekslende hverdag. Dit arbejde er præget af en professionel, effektiv og ansvarlig tilgang. Du trives med at have travlt og anvender klinisk ræsonnering i dit fysioterapeutiske arbejde.

Du skal have mindst et års relevant fysioterapeutisk erfaring fra hospitalsverden. Du skal nok få lært de specialområder du evt. ikke kender. Så hvis du ligesom os synes at gastrologiske og medicinske patienter er superinteressante med de mange bi-diagnoser og facetter, så har du her muligheden for at blive en del af vores afdeling.

Weekendarbejde og aftenvagter indgår i arbejdet. Aftenvagterne bliver fordelt blandt flere erfarne fysioterapeuter, så man vil have 2-3 aftenvagter hver 3. eller 4. uge til kl. 21.

Du kan læse mere om Amager-Hvidovre Hospitalets strategi på følgende link; Det handler om liv og hvis du vil vide mere om afdelingen, er linket her: Fysio- og Ergoterapien, HVH.

Ansættelsesvilkår:
Du ansættes i Region Hovedstaden, på Hvidovre Hospital, Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling.

Stillingerne er på 37 timer og til besættelse fra 1.9.2020.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure:
Ønsker du at høre mere om stillingenerne, så ring til Ledende terapeut Jette Christensen, tlf. 36322250.

Ansættelsesudvalg består af 4 personer fra vores afdeling. Samtaler finder sted i august.

Ansøgningsfristen er d. 5.8 kl. 8.00.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.