Fysioterapeuter til Træningssektionen

For alle tre stillinger ønskes ansættelse snarest mulig

  • en fast stilling på 37 timer/ uge – geriatri, inkontinens
  • to-årigt vikariat – 37 timer/ uge – almen genoptræning efter sundhedsloven § 140
  • et års barselsvikariat 35 - 37 timer/ uge – døgnrehabilitering på midlertidige pladser

Træningssektionen er en dynamisk og faglig stærk aktør, der sammen med Hjemmeplejen, plejecentrene, Sygeplejen, Rehabiliteringsafdelingen, Kommunikationscentret, Jobcentret med flere indgår i rehabiliteringsprocesser med borgerne og er med til at gøre sundhedsområdet i Hillerød Kommune til et fyrtårn, der kan ses langt væk.

Om os
Træningssektionen er organiseret i Ældre og Sundhed og er en del af Hillerød Kommunes Sundhedscenter, der den 1.september 2016 er flyttet til et nybygget sundhedscenter sammen med Hjemmeplejen, Sygeplejen og Rehabiliteringsafdelingen.

I Træningssektionen er vi 60 medarbejdere, engagerede ergo – og fysioterapeuter, to udviklingsterapeuter, 2 administrative medarbejdere, en områdeleder og en sektionsleder. Vi brænder alle for udvikling, rehabilitering, genoptræning, tværfagligt samarbejde og et sundt arbejdsmiljø.

Vi er klinisk undervisningssted for ergo - og fysioterapeutstuderende og har en stor tværfaglig samarbejdsflade internt i Hillerød Kommune. Eksternt arbejder vi sammen med frivillige aktører, private leverandører og tværsektorielle samarbejdspartnere.

Træningssektionens kerneopgaver er genoptræning af kommunens borgere efter Servicelovens § 83a, § 86 og § 122 samt Sundhedslovens § 140 og § 119.

Vi ønsker erfarne og kompetente kollegaer - som har lyst til at være en del af en dynamisk sektion, hvor der er fokus på udvikling af den faglige og tværfaglige indsats.

Om jobbet
Arbejdsdagen i Træningssektionen er meget afvekslende og omskiftelig med en høj grad af medindflydelse, respekt og medansvar for den fælles opgaveløsning. Vi planlægger i høj grad selv vores arbejdsdag.

Vores nye kollegaer vil blive knyttet til faste tværfaglige teams, som samarbejder med og omkring borgere med forskellige diagnoser. Arbejdet kan foregå i borgerens eget hjem, på Sundhedscenteret eller på et af kommunens 6 plejecentre.

Vi gør os umage for at løse opgaverne med en rehabiliterende tilgang og med fokus på en løbende udvikling både for den enkelte medarbejder og for sektionen som helhed.

Om dig
Du er uddannet fysioterapeut med erfaring indenfor det/ de områder vi søger.
Du arbejder struktureret og er fleksibel i forhold til den samlede opgaveløsning. Du brænder for at gøre en forskel i hverdagen og bidrager konstruktivt i det tværfaglige samarbejde. Du møder borgere, pårørende, kollegaer og samarbejdspartnere respektfuldt og i åben dialog.

Ansættelsesforhold
Ansættelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst

Ønsker du yderligere oplysninger
er du velkommen til at kontakte sektionsleder Annette Tzfanya tlf. 72 32 37 01 eller områdeleder Anni Anker tlf. 72 32 86 06 (ikke uge 18+19).

Frist
Send din ansøgning elektronisk senest den 11. maj 2018 kl. 12.

Ansættelsessamtaler afholdes den 25. maj 2018.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Fysioterapeut/Ergoterapeut til lungemedicinsk afsnit, Nordsjællands Hospital, Frederikssund

Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling

Hillerød
Fysioterapeut ergoterapeut med fast tilknytning til Lunge- og Infektionsmedicinsk Sengeafsnit B7B8, Nordsjællands Hospital - Frederikssund For 3 år siden besluttede vi os for, at udvide vores tværfaglige team med en fysioterapeut, med fast tilknytni...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Fysioterapeut til barselsvikariat

Træning og Aktivitet

Gribskov
Vi søger en fysioterapeut til et barselsvikariat snarest muligt og til og med d.30.11.2018, eventuelt med mulighed for forlængelse.Synes du, at træning af kommunens borgere efter både sundheds- og serviceloven er spændende? Er en kombination af træn...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Ergoterapeut til barselsvikariat

Hillerød Kommune

Hillerød
Ergoterapeut til hverdagsrehabilitering og geriatri Træningssektionen1 års barselsvikariat på 35 - 37 ugl. med ansættelse snarest muligtEn af vores kollegaer går på barsel og vi søger derfor en ergoterapeut til et årigt vikariat.Vi søger en kollega ...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Specialiseret aktivitetsmedarbejder/ergoterapeut til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Hillerød

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Akutmodtagelsen, lukket afsnit 2121 søger specialiseret aktivitetsmedarbejder med sundhedsfaglig baggrund f. eks. ergoterapeut eller fysioterapeut. Vi er et lukket akutmodtagelses afsnit med 14 sengepladser til patienter over 18 år med forskellige p...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018