Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeutstuderende til sommerferievikariat på Pleje- og rehabiliteringscenter Hegnsgården i Nærum, Rudersdal Kommune.

Vi står og mangler en dygtig fysioterapeutstuderende denne sommer, som kunne tænke sig at være en del af vores terapeutteam i arbejdet med den geriatriske borger med udgangspunkt i det rehabiliterende mindset.

Om jobbet

Vi søger en fysioterapeutstuderende som er langt i sin uddannelse og som vil øge deres praksiskompetencer med et sommerferievikariat hos os.

Du skal være med til at varetage både individuel- og holdtræning. Deltage i tværfaglige konferencer, planmøder og udskrivningsmøder med borgere og pårørende. Ved behov deltager du sammen med en erfaren kollega i hjemmebesøg.

Du skal dokumentere i KMD Nexus og vil få oplæring i at bruge systemet. Du vil også modtage oplæring i forhold til dit øvrige arbejde.

Derfor skal du vælge os

Vi er en gruppe dedikerede kolleger med stor lyst til faglighed, tværfaglighed, sparring og socialt samvær.

Vi har en dejlig ny-istandsat terapi og gode udendørsfaciliteter med grønne områder.

Vi er en arbejdsplads i stadig udvikling og forandring, seneste tiltag er, at vi udover døgnpladserne også modtager ambulante borgere.

Træning er normeret til 6 fysioterapeuter, 4 ergoterapeuter samt 1 ledende terapeut.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er et tidsbegrænset sommervikariat i juli og august måned 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelse i Social og Sundhed er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Pleje- og rehabiliteringscenter Hegnsgården ligger naturskønt i Nærum, lige ud til en park og tæt på skoven. Vi har 66 boliger fordelt på 45 døgnrehabiliteringspladser og én afdeling med 21 plejeboliger.

Døgnrehabiliteringsafdelingen varetager primært ny udskrevne borgere over 65 år som er bosiddende i kommunen til tidsbegrænset genoptrænings- og rehabiliteringsforløb efter Sundheds- og serviceloven.

Vores kerneopgave er, at støtte og samarbejde med den enkelte borger til et, for borgeren, meningsfuldt liv. Det gør vi bl.a. gennem den rehabiliterende tilgang.

I det daglige har vi stort fokus på det tværfaglige samarbejde. Som en naturlig del af hvrdagen er der fokus på den fælles indsats for at borgeren bliver i stand til at nå sine mål.

Vi afholder tværfaglige konferencer hver uge og dokumenterer i FSIII KMD Nexus.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: løbende


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.