Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeutstuderende til sommerferievikariater i Neurorehabilitering - Kbh

Brænder du for neurorehabilitering, og har du lyst til et meningsgivende sommerferiejob?

Du har nu chancen for få erfaring med rehabilitering af borgere med hjerneskade i trygge rammer med erfarne kollegaer, du kan sparre med.

Neurorehabilitering - Kbh
Neurorehabilitering - Kbh er for københavnere, som har fået en hjerneskade og har brug for rehabilitering og genoptræning på specialiseret og avanceret niveau.

Centret har ca. 120 medarbejdere og ledere med forskellig faglig baggrund: sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, neuropsykologer, neurologisk lægekonsulent, audiologopæder, administrative medarbejdere, servicepersonale mv. Antallet af medarbejdere vil igennem 2020 blive øget væsentligt.

Vores fokus er på borgernes og de pårørendes aktive medvirken i forløbet og i udviklingen af den tværfaglige indsats med sigte på rehabilitering af fysiske, kognitive, sproglige og sociale funktioner. Borgerne skal opleve, at de er centrum i eget forløb, således at de kan bevare håb og tryghed på vej til en ny livssituation sammen med deres pårørende.

Vi styrker derfor borgerens samlede forløb ved at etablere et samlet tilbud for specialiseret rehabilitering med døgnophold og ambulant forløb.

Neurorehabilitering - Kbh arbejder på at fremme udvikling og forskning af rehabilitering efter en erhvervet hjerneskade sammen med relevante forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Det er med til at gøre Neurorehabilitering - Kbh til et nationalt førende kommunalt rehabiliteringstilbud på hjerneskadeområdet.

Vi tilbyder

 • god introduktion
 • spændende stilling med mangeartede og skiftende arbejdsopgaver
 • inspirerende og brede samarbejdsflader med både interne og eksterne samarbejdspartnere i kommunen, på hospitalerne og patientorganisationer
 • et arbejdsmiljø med fokus på vidensdeling, trivsel, faglig sparring og tværfagligt samarbejde, hvor vi lægger vægt på selvstændighed, ansvarlighed, respekt og kollegialt samvær

Om stillingerne
På både døgnafdelingerne og den ambulante afdeling arbejder vi tværfagligt i teams med sigte på rehabilitering af borgerens fysiske, kognitive, sproglige og sociale funktioner.

Borgerens mål og behov er altid udgangspunkt for vores prioritering og planlægning af sammenhængende indsatser af høj faglig kvalitet.

Du vil blive tilknyttet enten den ambulante afdeling, som aktuelt har adresse på Serridslevvej eller døgnafdeling på Strandvejen. I udgangspunktet er stillingerne på 37 timer ugentlig og løber i juli og august 2020 eller efter aftale.

Dine opgaver vil eksempelvis være at

 • medvirke til skabe resultater sammen med borgeren og de pårørende gennem inddragelse og evidensbaseret praksis i tæt samråd med kollegaer
 • udarbejde mono- og tværfaglige mål og planer sammen med borgeren ud fra rehabiliteringsbehovet
 • deltage i tværfaglige møder og konferencer
 • varetage både individuelle træningsforløb samt holdtræning
 • samarbejde på tværs af kommunen med hjerneskadekoordinatorer, visitatorer
 • arbejde forebyggende, sundhedsfremmende og rehabiliterende

Vi forestiller os, at du

 • har bestået din kliniske prøve som fysioterapeut på 6. semester
 • har mod på og lyst til at arbejde med det neurologiske speciale
 • er god til at bede om hjælp, hvis noget er udfordrende
 • kan indgå i et tværfagligt samarbejde og samtidig kan arbejde selvstændigt med at udføre specifikke bevægeanalyser og træning med sparring af kollegaer
 • formår at reflektere over og dokumentere egen praksis
 • har stærke samarbejdsevner og en anerkendende tilgang til dine kollegaer, og at du medvirker til at bevare et godt arbejdsmiljø

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om tilbud til borgere med erhvervet hjerneskade i Københavns Kommune https://neurorehabilitering.kk.dk/.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsleder Stine Thestrup Olsen på 3945 1300.

Sammen med din ansøgning bedes du uploade dit CV og karakterbevis fra uddannelsen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 1. juli 2020

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.