Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysiurgisk massør søges

Vi mangler en faglig dygtig fysiurgisk massør, der kan udføre terapeutisk behandling. Vi har massage behandlinger fra 30 til 75 min. varrighed, så der er god variation i hverdagen. Du brænder for dit fag, er service minded, god til at bevare ro og overblik.

Der er tale om ansættelse på almindelige vilkår, med overenskomst fra KA. Stillingen er som udgangspunkt en deltidsstilling: 2 dage i klinikken fra 9.00-17.00, 1 dag med firmamassage fra 9.00-14.30 og 1 lørdag om måneden fra 9.00-14.00. ca. 21 timer om ugen, der på sigt kan blive til 30 timer hvis dette ønskes.

Tiltrædelse er snarrest muligt, vi tager løbende ansøger til jobsamtale og lukker for ansøgningen når den rigtige er fundet. læs mere om klinikken på www.althea.dk

Her du også en anden terapeutisk uddannelse, som ex. Zoneterapeut, Kranio Sakral teraperut eller kosmetolog kan dette også indgå i din arbejdsdag.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her