Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysiurgiske massører søges deltid og weekend

Vi har travlt og skal igen udvide vores hold af behandlere, og søger derfor en fysiurgisk massør deltid og fast hver anden weekend og freelance på hverdage. Mulighed for hverdagsvagter på sigt.

Som person er du mødestabil, mødepræcis, præsentabel, udadvendt, smilende, aktiv og selvstændig. Du er en 'holdspiller' med flair for kundeservice og med god ordenssans. Du har gode danskkundskaber, da du skal have direkte kundekontakt og føre journal på dansk. Du er ikke-ryger, da rygning ikke tolereres i arbejdstiden.

Det er et minimumskrav, at du er uddannet massør. Hvis du også er uddannet kranio-sakral-terapeut eller har uddannelse indenfor andre alternative behandlinger, er det en fordel men ikke et krav.

Som nyuddannet har du hos os gode muligheder for at udvikle dig og blive en del af et professionelt team i en af Københavns største klinikker.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen. 

Lønnen fastlægges i forhold til din uddannelse og erfaring.

 

Læs gerne om os og hvad vi tilbyder på www.ezanza.dk.

Send din ansøgning med foto og CV pr. email til Mette på job@ezanza.dk. 

 

Hvis du ikke har hørt fra os indenfor 3 uger, er stillingerne gået til anden side.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her