Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Går du op i detaljerne som tømrer?

Hvis svaret er ja, og du er tømrer, så kan vi tilbyde dig en fantastisk mulighed de næste 6 måneder.

Nord for Helsinge, helt oppe i toppen af Sjælland, skal der bygges et smukt træhus, med sans for detaljer. Derfor søger vi lige nu 1-2 tømrere som virkelig kan deres kram, og som ikke er tilfredse før alle detaljerne er i orden. Hvis du og din tømrer-makker ønsker at nyde den friske Nordsjællandske luft sammen, så er det absolut ingen hindring heller. Vi har plads til det rette makkerpar også.

Hvis du nu tænker ”YES! det lyder spændende og som det job jeg har ventet på! Det er da lige noget for mig”, så stil dig selv følgende 4 spørgsmål:

  1. Er det vigtigt for mig at opgaven lever op til kundens forventninger, når jeg bygger et nyt hjem til dem?
  2. Er det vigtigt for mig at være på en uhøjtidelig arbejdsplads, hvor vi kender hinanden og omgås med respekt?
  3. Kan jeg bidrage med høj faglighed, et positivt smittende humør, og kno-fedt?
  4. Vil jeg gerne være med til at bygge et smukt træhus til en familie i de næste 6 måneder?

Kan du svare et rungende ”JA!” til alle 4 spørgsmål, så bør du ikke lade denne mulighed slippe forbi dig.

Hvis du bliver den dygtige tømrer der får jobbet, kan du se frem til:

  • En spændende hverdag, hvor vi spiller hinanden gode, og løfter i fællesskab.
  • En fed opgave som gør andre tømrere misundelig, og et træhus som du kan være stolt af at have bygget.
  • Løn efter kvalifikationer

Om dig: Du er selvfølgelig uddannet tømrer, og bærer dit fag med stolthed på dine skuldre. Du behøver ikke at være forfatter, eller holde lange ene-taler, men du kan sagtens formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk. Du nyder at gå op i detaljer, og ved også hvordan man får noget fra hånden. Som kollega er du hjælpsom, når der er behov for et ekstra sæt hænder, eller et godt fagligt råd. Du er heller ikke selv bange for at bede om hjælp, når du bedre kan komme i mål ved at en kollega eller mester hjælper dig. I de fleste byggerier møder medarbejderne udfordringer, og dem er du vant til at tackle, ved at se dem som muligheder for at vise, at alt er muligt for den der bruger ”førstesalen” også.

Hvordan lyder ovenstående? Er du stadig ”på”?

Den/de rette tømrere ansættes i Norstaff Aps som vikarer i en 6 måneders stilling.

Hvad så efter de 6 måneder? Det kan vi desværre ikke en spå om. Det vi KAN sige er, at dygtige folk har vi altid brug for. Ved at arbejde for os, har du den ultimative frihed til at sige til og fra overfor et job alt efter hvordan landet ligger for dig. Vores opgave er at sørge for, at du hele tiden har et spændende projekt foran dig, hos os. Vi tager selvfølgelig også løbende en snak om dine ønsker, så vi har mulighed for at ramme plet sammen.

Nu kribler det i fingrene! Hvornår kan jeg starte?Vi er faktisk helt klar til at kommer i gang, så lige så snart vi er blevet enige, kan du komme i gang. Der er ingen grund til at trække det i langdrag. Skynd dig at sende os din ansøgning.

Arbejdstid: Du skal tidligt op, og nyde den fred og glæde der er, ved at komme på arbejdet tidligt. Det kender du formentligt fra dine tidligere jobs

Hvordan søger jeg nu drømmejobbet? Det har vi gjort nemt for dig. Det gør du ved at gå ind på dette LINK, og uploade din ansøgning, CV og uddannelsespapirer. Fortæl gerne om hvorfor du er det oplagte valg for os, og gem bare jnateloven væk. Hos os må man gerne sige og føle at man er dygtig. Mærk også din ansøgning ”Tømrer”, så vi ved at det er dig vi søger efter. Til gengæld lover vi dig, at vi læser din ansøgning med stor interesse, og at du hører fra os indenfor 2 hverdage. Send din ansøgning og se om vi kan holde hvad vi lover ??

Læs mere om os på www.norstaff.dk

Vi glæder os allerede til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.