Gadesælger - Tjen penge og gør en forskel!

Vi søger passioneret sælgere til vores gadesalgsteam i København samt Ringsted og omegn – kom og hjælp vores gadesælgere med at sælge god samvittighed.

Jobbeskrivelse
Vi søger sælgere til vores fundraiseropgave for vores nødhjælpeorganisationer. Du kommer til at arbejde med en opgave, hvor du er med til at gøre en forskel for folk i nød sammen med en ledelse, som ALLE ønsker at du bliver en succes.

Stillingen (Fuldtid/Deltid)
Du kommer til at indgå i et salgsteam, hvor du skal arbejde med salg face2face. Du synes det er super sjovt at tale med en masse forskellige mennesker og ”sælge” den gode sag. Du er udadvendt af natur og har personligheden. Der vil være oplæring i sagen ligesom der er mulighed for sparring med dine super søde og dygtige kollegaer, teamledere samt coaches tilknyttet opgaverne, så der er en god mulighed for at udvikle nye salgs- og samtaleteknikker, som gør de organisationer, som vi repræsenterer interessante fremfor irriterende.

Vi søger ambitiøse medarbejder, som har lyst til at udvikle sig salgs- og kommunikationsmæssigt og i sidste ende ledelsesmæssig og som samtidig har lysten og modet til at stå på mål for, at vi når i mål på vores opgave!

Vi tilbyder fast løn samt provision af eget salg.

Kvalifikationer
At sælge face 2 face er en stor udfordring, der stiller krav til dit personlige drive og ikke mindst organisatoriske evner. Vi forventer derfor, at du:

– Er målrettet og resultatorienteret
– Arbejder indtil opgaven er løftet
– Er stabil og afbalanceret
– Er ambitiøs

Fundraising/sælgere 
For at være en dygtig fundraiser, så kræver det dedikation, gåpåmod og en høj grad af like-ability. Vi tror på, at mange af de egenskaber gør sig gældende inden for salg. Vi er derfor heller ikke bange for at kalde vores fundraisere for hvad de er – sælgere. Den fundamentale forskel på almindeligt salg og fundraising er, at man sælger god samvittighed i stedet for produkter. Men ingen køber noget, hvis du ikke kan udstråle og kommunikere ærligt og troværdigt!

Se mere på vores ansøgersite: https://zelectmarketing.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Chem-Dry NV søger Salgskonsulent til Sjælland

CHEM-DRY

Chem-Dry NV har travlt, og vi søger derfor branchens dygtigste salgskonsulent, som kan sikre den forsatte vækst i virksomheden. Opgaver: Salg af vores ydelser til store og mellemstore virksomheder.Salg til nye kunder og vedligehold af eksisterende k...