Galtrup Efterskole søger lærer/mentor

Vi søger en lærer med lyst og erfaring til at arbejde med en mindre gruppe elever, der har sociale støttetimer. Du skal indgå i et team af mentorer, der samarbejder omkring opgaven. Derudover ønskes følgende fag dækket: matematik og engelsk i 8. klasse.

I forbindelse med arbejdet som efterskolelærer er der tilsynsopgaver i form af aften og weekendarbejde. Der vil desuden være en række planlægningsopgaver, som du bliver ansvarlig for.

Der er mulighed for at bo i tjenestebolig ved skolen.

Galtrup Efterskole ligger på Mors, og er en grundtvig-koldsk efterskole med vægt på almendannelse, et forpligtende fællesskab, trivsel, glæde og humor samt fysisk og faglig fordybelse. Vi er 90 elever og 25 ansatte. Læs mere på www.galtrup.dk eller find os på Facebook.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger kan fås hos forstander Jens Hvid på telefon 97741106.

Send din ansøgning senest 30. april til: jenshvid@galtrup.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Skyum Idrætsefterskole søger matematik- / fysiklærer med IT-kompetencer

SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

Thisted
Skyum Idrætsefterskole søger matematik- fysiklærer med IT-kompetencer Vi søger en fagligt kompetent efterskolelærer den 1. august 2018. Vil du være med til at sætte dit præg på en idrætsefterskole i udvikling og med en skarp profil? Så send os din a...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Bjergby Friskole søger lærer

BJERGBY FRISKOLE

Har du høj faglighed og godt humør, så er du måske vores nye kollega. Da vores praktikant fra Den Frie lærerskole i Ollerup, skal tilbage på skolebænken, søger vi en ny fastansat lærer med stort engagement, høj faglighed og en god portion humor. Sti...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018