GAMMELGAARDSSKOLEN SØGER PÆDAGOGISK LEDER TIL INDSKOLING OG SFO

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye leder, der kan være med til at skabe god ledelse i praksis og implementere en ny ledelsesstruktur i vores indskoling og SFO? En hverdag hvor undervisning og SFO går hånd i hånd, og hvor vi lykkes med at skabe sammenhængskaft mellem områderne og gode overgange for børnene? Gammelgårdsskolen er en veldrevet, populær og ambitiøs skole, der arbejder med en høj grad af inddragelse og medbestemmelse i det daglige.
 
Om jobbet
Vi søger en leder der i tæt samarbejde med vores nuværende indskolings- og SFO leder, ønsker at stå i spidsen for vores indskoling og SFO. Din primære opgave er at drive pædagogisk ledelse af 25 dedikerede og dygtige medarbejdere (lærere og pædagoger). En medarbejdergruppe der vil variere, fordi de følger børnene igennem indskolingen. Vi har lavet en ny ledelsesstruktur på skolen, og i samarbejde med den nuværende indskolings- og SFO leder, bliver det din opgave og dit fokus den første tid, at implementere og definere denne i praksis på jeres område. Den nye struktur betyder, at du vil få ansvaret for enten 0.-1. klasse + SFO eller 2.-3. klasse + SFO, og den endelige fordeling fastlægges i forhold til ønsker og kvalifikationer. Du vil indgå i skolens lederteam på i alt seks personer, der udover skoleleder, består af pædagogisk leder for indskolingen og SFO, pædagogisk leder for mellemtrin, pædagogisk leder for udskolingen samt en administrativ leder.

Du har et inklusionsperspektiv med fokus på at skabe god skolegang for alle børn, og det er vigtigt at du kan drive praksisnær pædagogisk ledelse, hvor du sikrer, at de valgte arbejdsmetoder og processer skaber progression for alle børn.  Du er en teamplayer, du er dedikeret til at skabe gode overgange på tværs af medarbejdergrupper, og du træffer beslutninger ud fra et helhedsperspektiv på skolen.

Du har særligt fokus på

- At bringe de to faggruppers kompetencer bedst muligt i spil og skabe en rød tråd mellem undervisning og SFO
- At sætte dig ind i begge overenskomster og udarbejde arbejdsplaner for pædagogerne
- Børneperspektivet og de gode overgange
- At bidrage til at skabe et samlet skoledistrikt efter ny distriktsændring, hvor både nye og nuværende forældre og børn føler sig set og hørt
- At lede dine medarbejdere via nærvær, inddragelse og har fokus på individuel sparring og feedback
- At bidrage til at videreudvikle skolens værdigrundlag

 
Om dig
Du involverer og skaber gode relationer: Du er lydhør, nærværende og empatisk som leder. Du skaber gode og involverende processer, hvor der er plads til at udfordre, og du ser muligheder frem for begrænsninger. Du understøtter medarbejderne i at kunne træffe beslutninger og evner at delegere. 

Du tager ansvar og følger op: Du handler proaktivt, tager ansvar for tingene og er loyal overfor aftaler. Du trives med opgaver, der kræver det lange seje træk, forfølger mål og milepæle og arbejder vedholdende, analytisk og systematisk med opfølgning og implementering. 

Du er beslutningskompetent og autentisk: Du kan navigere i modvind og tør tage en beslutning, men har også modet til at blive klogere og lade dig udfordre. Du fremstår troværdig og tør bringe dig selv og din person i spil.

Du er kommunikativ stærk: Din kommunikation er rettidig, tydelig og problemløsende med plads til mange perspektiver, og du kommunikerer altid respektfuldt. Du er tydelig i din forventningsafstemning og god til vise gennemsigtighed og begrunde beslutninger.


Krav til stillingen
- Du er uddannet lærer eller pædagog
- Du har erfaring fra grundskoleområdet
- Hvis ikke du har en lederuddannelse, forventer vi, at du har mod på at gå i gang med en
- Det er vigtigt for os, at du har erfaring med at bestride roller eller stå i positioner, hvor du har ledet pædagogiske processer og udvikling, og du må gerne byde ind med ledelseserfaring
- Du evner at gå ind i svære børne- og personalesager
- Du må gerne have faglig erfaring eller interesse ind i det specialpædagogiske eller i tosprogs området
 
Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder en lederstilling, hvor du bliver en del af en ledergruppe, som er præget af høj faglighed, tillid og nysgerrighed. Der er højt til loftet, og vi går langt for den gode idé både i undervisningen og SFO. Gammelgaardsskolen er ambitiøs både omkring elevernes læring og det gode børneliv. Skolen har en god professionel kultur og stærkt fællesskab på tværs af faggrupper. Vi arbejder aktivt med det gode arbejdsmiljø og har et lavt sygefravær. Skolens elevsammensætning afspejler meget bredt den generelle befolkningssammensætning for Aarhus Kommune, og man skal trives med at arbejde med forskellige målgrupper. Der er ca. 1000 elever i undervisningen. 97 pct. af eleverne i 0.–3. kl. går i SFO. Skolen har 67 lærere, 5 børnehaveklasseledere, 29 pædagoger, og 12 medarbejdere inden for det tekniske- og administrative område.

Forældrene siger: ”Det er en skole, der trods sin størrelse er god til at skabe nærvær og tryghed. Skolen er kendt for høj faglighed og er det naturlige valg, når man bor i distriktet”

Medarbejderne siger: ”Det er en skole, hvor vi løfter i fællesskab og bruger hinandens kompetencer aktivt. Vi nyder godt at stor tillid fra forældrene, og har vide rammer og mange ressourcer på tværs til at løse vores opgaver.”

Ledelsen siger: ”Vi prioriterer ledelse og lægger vægt på at være et samstemt team. Vi er nysgerrige på og udfordrer hinandens praksis og har et tæt samarbejde, hvor tonen er uformel og der er plads til et godt grin.”

Læs om #detvigør i Børn og Unge:
Dagtilbud: https://detvigoer.aarhus.dk/dagtilbud/
Skole og fritid: https://detvigoer.aarhus.dk/skole-og-fritid/
Stærkere læringsfællesskaber: https://detvigoer.aarhus.dk/staerkere-laeringsfaellesskaber/
Ledelse: https://detvigoer.aarhus.dk/andet-vi-goer/ledelse/

Læs mere om os: 
Gammelgaardsskolen (aarhus.dk)
 
Løn og ansættelse 
Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og forhåndsaftale.

Vi håber, at du kan starte den 1. januar 2022.

Ansøgning: Du sender os din ansøgning og bilag elektronisk senest den 24. oktober 2021. Den 27. oktober udvælger vi de kandidater, vi inviterer til samtale. Første samtalerunde afholdes den 3. november fra kl. 15.00. Der medvirker HR konsulent i ansættelsesprocessen, og der vil blive brugt færdighedstest og personlighedstest i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Test, testinterview og referencer vil foregå enten den 11. eller 12. november. Anden samtalerunde afholdes den 16. november fra kl. 15.00.

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Hvis du vil vide mere
.. er du velkommen til at kontakte skoleleder Susanne Broe Laursen på tlf.: 2464 8452. Der er også mulighed for at besøge skolen efter aftale.

  
    
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

  
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Andre job der minder om dette

Projektchef

RK Match

Trige
Rutineret projektchef søges til Z BLINs byggeprojekter i Vestdanmark. På vegne af entreprenørvirksomheden, Z BLIN A S, søger RK match en engageret og handlekraftig projektchef, der vil være med til at udvikle forretningsenheden, Byggeri Anlæg Vest, ...
Indrykket:18. oktober 2021

Souschef

RESTAURANT VARNA ApS

Aarhus C
Vi søger på Varna Palæet en ny souschef som kan træde til når regeringen tillader os at åbne igen. Hvem er vi? Vi er en travl restaurant som er beliggende i udkanten af Marselisborg skov lige udenfor Århus. En stor del af vores virksomhed består i a...
Indrykket:15. oktober 2021

Postdoc positions in theoretical computer science at Aarhus University

Aarhus Universitet

Aarhus N
There is an open 21 month post doc position at the Department of Computer Science Aarhus University. The start date is 01.04.2022 or after mutual agreement. Application Deadline: 15 December 2021. We are seeking candidates with strong interest and e...
Indrykket:15. oktober 2021

Uddannelsesstillinger til specialtandlæge i Ortodonti

Aarhus Universitet

Aarhus C
Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Tandlægeskolen, Aarhus Universitet søger tre videreuddannelsesstuderende i Ortodonti pr. 1. september 2022. Stillingerne er af tre års varighed og er fuldtidsstillinger. Du bliver ansat på Sektion for Ortodon...
Indrykket:15. oktober 2021

Lager teamleder til IT-distributør i fuld fart

DCS ApS

Trige
Har du viljen og evnerne til at gå forrest for at sikre driften i en travl hverdag? Trives du i et miljø hvor man aldrig løber tør for opgaver? Og kan du holde tunge lige i munden på et lager, hvor vi hver dag sender flere tusinde ordrer ud? Så er d...
Indrykket:11. oktober 2021

GAMMELGAARDSSKOLEN SØGER PÆDAGOGISK LEDER TIL INDSKOLING OG SFO

Er du vores nye leder, der kan være med til at skabe god ledelse i praksis og implementere en ny ledelsesstruktur i vores indskoling og SFO? En hverdag hvor undervisning og SFO går hånd i hånd, og hvor vi lykkes med at skabe sammenhængskaft mellem områderne og gode overgange for børnene? Gammelgårdsskolen er en veldrevet, populær og ambitiøs skole, der arbejder med en høj grad af inddragelse og medbestemmelse i det daglige.
 
Om jobbet
Vi søger en leder der i tæt samarbejde med vores nuværende indskolings- og SFO leder, ønsker at stå i spidsen for vores indskoling og SFO. Din primære opgave er at drive pædagogisk ledelse af 25 dedikerede og dygtige medarbejdere (lærere og pædagoger). En medarbejdergruppe der vil variere, fordi de følger børnene igennem indskolingen. Vi har lavet en ny ledelsesstruktur på skolen, og i samarbejde med den nuværende indskolings- og SFO leder, bliver det din opgave og dit fokus den første tid, at implementere og definere denne i praksis på jeres område. Den nye struktur betyder, at du vil få ansvaret for enten 0.-1. klasse + SFO eller 2.-3. klasse + SFO, og den endelige fordeling fastlægges i forhold til ønsker og kvalifikationer. Du vil indgå i skolens lederteam på i alt seks personer, der udover skoleleder, består af pædagogisk leder for indskolingen og SFO, pædagogisk leder for mellemtrin, pædagogisk leder for udskolingen samt en administrativ leder.

Du har et inklusionsperspektiv med fokus på at skabe god skolegang for alle børn, og det er vigtigt at du kan drive praksisnær pædagogisk ledelse, hvor du sikrer, at de valgte arbejdsmetoder og processer skaber progression for alle børn.  Du er en teamplayer, du er dedikeret til at skabe gode overgange på tværs af medarbejdergrupper, og du træffer beslutninger ud fra et helhedsperspektiv på skolen.

Du har særligt fokus på

- At bringe de to faggruppers kompetencer bedst muligt i spil og skabe en rød tråd mellem undervisning og SFO
- At sætte dig ind i begge overenskomster og udarbejde arbejdsplaner for pædagogerne
- Børneperspektivet og de gode overgange
- At bidrage til at skabe et samlet skoledistrikt efter ny distriktsændring, hvor både nye og nuværende forældre og børn føler sig set og hørt
- At lede dine medarbejdere via nærvær, inddragelse og har fokus på individuel sparring og feedback
- At bidrage til at videreudvikle skolens værdigrundlag

 
Om dig
Du involverer og skaber gode relationer: Du er lydhør, nærværende og empatisk som leder. Du skaber gode og involverende processer, hvor der er plads til at udfordre, og du ser muligheder frem for begrænsninger. Du understøtter medarbejderne i at kunne træffe beslutninger og evner at delegere. 

Du tager ansvar og følger op: Du handler proaktivt, tager ansvar for tingene og er loyal overfor aftaler. Du trives med opgaver, der kræver det lange seje træk, forfølger mål og milepæle og arbejder vedholdende, analytisk og systematisk med opfølgning og implementering. 

Du er beslutningskompetent og autentisk: Du kan navigere i modvind og tør tage en beslutning, men har også modet til at blive klogere og lade dig udfordre. Du fremstår troværdig og tør bringe dig selv og din person i spil.

Du er kommunikativ stærk: Din kommunikation er rettidig, tydelig og problemløsende med plads til mange perspektiver, og du kommunikerer altid respektfuldt. Du er tydelig i din forventningsafstemning og god til vise gennemsigtighed og begrunde beslutninger.


Krav til stillingen
- Du er uddannet lærer eller pædagog
- Du har erfaring fra grundskoleområdet
- Hvis ikke du har en lederuddannelse, forventer vi, at du har mod på at gå i gang med en
- Det er vigtigt for os, at du har erfaring med at bestride roller eller stå i positioner, hvor du har ledet pædagogiske processer og udvikling, og du må gerne byde ind med ledelseserfaring
- Du evner at gå ind i svære børne- og personalesager
- Du må gerne have faglig erfaring eller interesse ind i det specialpædagogiske eller i tosprogs området
 
Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder en lederstilling, hvor du bliver en del af en ledergruppe, som er præget af høj faglighed, tillid og nysgerrighed. Der er højt til loftet, og vi går langt for den gode idé både i undervisningen og SFO. Gammelgaardsskolen er ambitiøs både omkring elevernes læring og det gode børneliv. Skolen har en god professionel kultur og stærkt fællesskab på tværs af faggrupper. Vi arbejder aktivt med det gode arbejdsmiljø og har et lavt sygefravær. Skolens elevsammensætning afspejler meget bredt den generelle befolkningssammensætning for Aarhus Kommune, og man skal trives med at arbejde med forskellige målgrupper. Der er ca. 1000 elever i undervisningen. 97 pct. af eleverne i 0.–3. kl. går i SFO. Skolen har 67 lærere, 5 børnehaveklasseledere, 29 pædagoger, og 12 medarbejdere inden for det tekniske- og administrative område.

Forældrene siger: ”Det er en skole, der trods sin størrelse er god til at skabe nærvær og tryghed. Skolen er kendt for høj faglighed og er det naturlige valg, når man bor i distriktet”

Medarbejderne siger: ”Det er en skole, hvor vi løfter i fællesskab og bruger hinandens kompetencer aktivt. Vi nyder godt at stor tillid fra forældrene, og har vide rammer og mange ressourcer på tværs til at løse vores opgaver.”

Ledelsen siger: ”Vi prioriterer ledelse og lægger vægt på at være et samstemt team. Vi er nysgerrige på og udfordrer hinandens praksis og har et tæt samarbejde, hvor tonen er uformel og der er plads til et godt grin.”

Læs om #detvigør i Børn og Unge:
Dagtilbud: https://detvigoer.aarhus.dk/dagtilbud/
Skole og fritid: https://detvigoer.aarhus.dk/skole-og-fritid/
Stærkere læringsfællesskaber: https://detvigoer.aarhus.dk/staerkere-laeringsfaellesskaber/
Ledelse: https://detvigoer.aarhus.dk/andet-vi-goer/ledelse/

Læs mere om os: 
Gammelgaardsskolen (aarhus.dk)
 
Løn og ansættelse 
Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og forhåndsaftale.

Vi håber, at du kan starte den 1. januar 2022.

Ansøgning: Du sender os din ansøgning og bilag elektronisk senest den 24. oktober 2021. Den 27. oktober udvælger vi de kandidater, vi inviterer til samtale. Første samtalerunde afholdes den 3. november fra kl. 15.00. Der medvirker HR konsulent i ansættelsesprocessen, og der vil blive brugt færdighedstest og personlighedstest i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Test, testinterview og referencer vil foregå enten den 11. eller 12. november. Anden samtalerunde afholdes den 16. november fra kl. 15.00.

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Hvis du vil vide mere
.. er du velkommen til at kontakte skoleleder Susanne Broe Laursen på tlf.: 2464 8452. Der er også mulighed for at besøge skolen efter aftale.

  
    
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

  
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Projektchef

RK Match

Trige
Rutineret projektchef søges til Z BLINs byggeprojekter i Vestdanmark. På vegne af entreprenørvirksomheden, Z BLIN A S, søger RK match en engageret og handlekraftig projektchef, der vil være med til at udvikle forretningsenheden, Byggeri Anlæg Vest, ...
Indrykket:18. oktober 2021

Souschef

RESTAURANT VARNA ApS

Aarhus C
Vi søger på Varna Palæet en ny souschef som kan træde til når regeringen tillader os at åbne igen. Hvem er vi? Vi er en travl restaurant som er beliggende i udkanten af Marselisborg skov lige udenfor Århus. En stor del af vores virksomhed består i a...
Indrykket:15. oktober 2021

Postdoc positions in theoretical computer science at Aarhus University

Aarhus Universitet

Aarhus N
There is an open 21 month post doc position at the Department of Computer Science Aarhus University. The start date is 01.04.2022 or after mutual agreement. Application Deadline: 15 December 2021. We are seeking candidates with strong interest and e...
Indrykket:15. oktober 2021

Uddannelsesstillinger til specialtandlæge i Ortodonti

Aarhus Universitet

Aarhus C
Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Tandlægeskolen, Aarhus Universitet søger tre videreuddannelsesstuderende i Ortodonti pr. 1. september 2022. Stillingerne er af tre års varighed og er fuldtidsstillinger. Du bliver ansat på Sektion for Ortodon...
Indrykket:15. oktober 2021

Lager teamleder til IT-distributør i fuld fart

DCS ApS

Trige
Har du viljen og evnerne til at gå forrest for at sikre driften i en travl hverdag? Trives du i et miljø hvor man aldrig løber tør for opgaver? Og kan du holde tunge lige i munden på et lager, hvor vi hver dag sender flere tusinde ordrer ud? Så er d...
Indrykket:11. oktober 2021