Gartner til forskningsdrivhus ved Aarhus Universitet

Institut for Molekylær Biologi og Genetik søger erfaren drivhusgartner til ansættelse per 1. november 2020 eller snarest derefter.

Arbejdsopgaver
De daglige arbejdsopgaver består i drift af instituttets 800 M2 drivhus med forskellig vandingsautomatik, temperatur- og fugtighedsstyring. Meget af plante- produktionen kan sidestilles med potteplante produktion.

Arbejdet omfatter typisk:

  • udsåning og udplantning af kimplanter
  • oppotning
  • afsætning på afstand
  • opbinding
  • sprøjtning for skadedyr
  • frøhøst
  • oprensning af frø og udsmidning
  • rengøring og indkøb.

Derudover foretages krydsbestøvning som en del af det genetiske forskningsarbejde, og der kan forventes deltagelse i karakterisering af plante- fænotyper i populationer.
I spidsbelastningsperioder lejes yderligere drivhuskapacitet, der også skal passes, typisk ved hjælp af ekstra studentermedhjælpere.

Arbejdsopgaverne indgår i instituttets forskellige forskningsprojekter indenfor plantegenetik og udføres i tæt samarbejde med instituttets forskere og studerende. En del af arbejdsfunktionen består således i tilpasning af vækstbetingelser og dyrkningsmetoder til det enkelte projekt. Udover varetagelse af de daglige gartnerfunktioner forventes derfor betydeligt engagement og fleksibilitet samt en dynamisk innovativ tilgang til løsning af de problemstillinger, der opstår under udvikling og opsætning af forskningsprojekterne i drivhuset. Opsætningerne varierer i størrelse fra specialiserede betingelser med få planter til stordrift med mange tusinde planter.

Hvem er du
Vi forventer, at du har en faglig baggrund som drivhusgartner.
Arbejdsopgaverne forventes udført med stor påpasselighed, præcision, sporbarhed og korrekt afrapportering. Der lægges vægt på gode samarbejdsevner og forståelse for konstruktivt og fleksibelt samspil med en stor gruppe af instituttets danske og internationale forskere.
Arbejdssproget for internationale forskere er engelsk, og evne og vilje til at kommunikere på engelsk er vigtig for den regelmæssige opfølgning, der foretages sammen med forskerne. Erfaring med oplæring af gartnerelever er en fordel.

Hvem er vi
Molekylærbiologi er studiet af molekylære processer og problemstillinger hos mennesker, dyr, planter og mikrober. Molekylærbiologi er en tværfaglig uddannelse som indeholder grundfag fra biologi, kemi, matematik og statistik.

Institut for Molekylærbiologi og Genetiks vigtigste opgaver er at give forskningsbaseret undervisning på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau, at udføre forskning på internationalt niveau, at udveksle viden med erhvervslivet samt at formidle forskningsresultaterne til den øvrige del af samfundet inden for molekylærbiologi og genetik.

Arbejdssted
Arbejdsstedet vil være på Påskehøjgaard, Hvidbjergvej 21, Ølsted, 8380 Trige.

Kontaktinformationer
For yderligere information om stillingen, kontakt Jens Stougaard, tlf.: +45 60 20 26 49, email: stougaard@mbg.au.dk

FormaliaLøn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) vedr. løn- og ansættelsesvilkår for landbrugsarbejdere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejder.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

Ansøgningsfrist:
15. august 2020

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.